Zici ca am fost plecat in excursie, asa am pus titlul. Eh, am terminat si eu cu Lost-ul, am ajuns in sfarsit la sezonul 4 si pot spune ca e cel mai tare film/serial vazut vreodata. Nu exista altul cu care sa pot face comparatie. E printre putinele filme carora le dau nota 10.
Anyway, nu prea am mai avut timp de nimic zilele astea, nici macar de scris pe blog, ce sa mai vorbim de citit alte bloguri. Zilele astea si-a mai facut un prieten blog. Imi pare bine, pentru ca o sa am cunostinte bloggeri. Dar am observat ca din ce in ce mai multa lume isi face blog. Din niste studii rezulta ca zilnic apar in jur de 15.000 bloguri noi (wtf!?). Sincer imi pare cam rau, pentru ca s-a dat totul mura-n gura. WordPress e free, teme free, tutoriale cum sa-ti faci blog peste tot, etc. Si deaia isi face lumea blog (poate si din plictiseala). Ce era cu hi5-ul, sa vezi ce o sa fie cu blogurile. Rar o sa mai gasesti unul de calitate. Pacat.
Inca ceva frumos. In sfarsit am scapat de intrebarile mamei (dar ce faci tu pe net toata ziua?/dar de ce tot scrie mereu sus darky14.com(se referea la banner)/etc). Cum am scapat? Pai simplu. A vazut la tv ceva legat de bloguri (cred ca asta a fost stirea), si stia ca eu cu asta ma ocup. Cand a auzit ca foloseste la ceva, sau ca altii scot bani de pe urma asta a incetat cu chestiile de genu’ “sterge ma chestia aia de ala de acolo (se referea la banner)”.
Am mai aflat ceva in ultimul timp. Imi place trance-ul mai mult decat credeam! Pana acum eram cu minimal-ul in fapt. De curand am inceput sa fiu innebunit dupa Tiesto, Paul Van Dyk. Imi placea si inainte, dar nu asa mult. De cand am vazut concertul Elements Of Life a lu’ Tiesto sunt addicted.
Inca un lucru vreau sa spun. De maine ma apuc sa scriu tutoriale. Asta pentru ca am vazut ca tot intra lumea la mine pe blog, de pe google, cautand ‘cum sa-mi arate ce melodie ascult la status’. Deci trebuie sa ma pun sa fac un tutorial, sa invete lumea. Daca tot intra, macar sa nu intre degeaba.