Downloading update from http://wordpress.org/wordpress-2.7.zip
…………………
WordPress upgraded successfully

Done! In sfarsit 2.7 (de fapt e RC2 cu version.php modificat) . Nu mai spun nimic pentru ca deja majoritatea stiti ca a aparut.

Uf, aproape doua saptamani au trecut de la ultimul articol, si tot doua saptamani de cand stau numai pe osx. Nu prea am mai avut timp sa scriu. Am umblat de nebun prin osx, adica am luat cam orice buton la rand, sa vad ce face fiecare, sa ma obisnuiesc cu os-ul.

Acum caut sa incep niste teste (cu un program care are versiune si pe osx si pe windows) sa dovedesc ca e mai perfomant si mai rapid decat vista.
Asta pentru ca lumea deja a inceput sa ma intrebe “de ce mama dracului nu stai tu pe windows? ce, vrei sa fii ‘cool’ si tu, cu osx?” Nu, stai relaxat. Nu stau pe osx nici din motivul ala, nici din cauza cea mai des intalnita la oamenii care isi baga un alt OS, adica dorinta de schimbare, de a incerca ceva nou. Nici una, nici alta. Am incercat Ubuntu de n ori (din acea dorinta de mai sus) si niciodata nu mi-a dat motive pentru care sa-l fac principalul OS. Eh, osx e prima data cand il instalez si uite belea. Imi place atat de mult incat nu mai vreau sa-l schimb pentru nimic in lume (poate doar pentru windows 7, sa vedem cat de performant o fi).

Eh, ma rog, o sa scriu in curand mai multe detalii (un fel de review facut din punctul meu de vedere) despre osx, si o sa spun atunci mai multe motive pentru care il folosesc.

Teoretic vroiam sa fac din articolul asta un quickies, dar na, a ajuns ceva mai mare de atat. Dar ca sa-mi mentin ideea o sa mai scriu despre anumite chestii pe care trebuia sa le pun pe blog in astea doua saptamani.

Alex organizeaza al treilea blogmeet braila pe data de 20 decembrie. Damn, nu-s in oras atunci, dar trebuie sa ajung :D Sa vedem cum organizez timpul.

Trebuie sa ma pun pe treaba sa-mi customizez tema pentru noul blog (o vreau tot pe asta, dar modificata). La nume de domeniu inca nu m-am hotarat. darky.ro (care in sfarsit e al meu) sau blog.mflorin.com? Is incredibil de nehotarat!

De ce mama naibii imi arata in YSlow 170 secunde (uite) cand intru pe blogul meu? Imi scrie “loading darky14.com” si nu-mi pot da seama de unde e problema (hai, ca pe main page cred si eu ca merge greu, la cate prostii sunt, dar in admin menu? aici ar trebui sa zboare).

Ah, era sa uit. Am scos ads-urile din pagina de comentarii. Alea de jos, dinaintea butonului Submit. Uite cineva care a vazut ceva gresit si mi-a spus. Ma bucur cand lumea imi spune “bă, vezi ca aia nu e bine!”, ca stiu ce am de corectat.
Si daca tot am vrut sa fac curat in pagina de comentarii, am scos si live-preview-ul (adica aia care-ti arata cand scrii un comentariu)