Neavand ce face m-am pus sa caut pe google daca-s luate doua nick-uri. Am scris nick-ul pe google si am inceput sa caut site-uri gen youtube, twitter, etc. Adica sa vad daca nick-ul xyz este deja inregistrat pe site-urile respective. Daca era pe multe, inseamna ca acea identitate apartinea altcuiva.

Eh, am cautat mflorin si florinm (daca nu stiti de la ce vine, va spun eu: Motoc Florin ) Eh, si din cautari in cautari, din site in site am observat o chestie ciudata (destul de freaky). Acele conturi nu-s ale mele, dar totusi pe majoritatea site-urilor unde erau inregistrare ai spune ca eram eu. De ce? Pentru ca is aceleasi pasiuni, aceleasi obiceiuri (chiar si la modul de a scrie). De exemplu, luam blogul florinm.com. In primul rand tema aceea e tema care vroiam sa mi-o pun eu, acum cateva zile in urma. In al doilea rand, daca observati, de obicei la bloguri Title din pagina principala e in stanga (exemple gasiti peste tot). Eh, respectivul il are in dreapta. Eu oare unde-l am? Yep, ai ghicit. Tot in dreapta. (e dreapta jos, intre copaci, in header, scrie darky cu un font mai ciudat – Gigi). Eh, aici intervine si tema, ca nu prea poti pune title in stanga, dar totusi, la prima vedere e ciudat.

Ciudat mai e si faptul ca in cel mai recent articol al respectivului sunt poze cu vulcanii noroiosi, de unde am multe amintiri placute. Mai inaintez putin prin articole, si vad ca ii plac pozele. Wow, ce chestie, ii plac pozele cu/despre natura (in special chestii ce tin de anotimpuri), univers (cele mai multe articole sunt puse in categoria Astronomy). Aici intervine ciudatenia. Si mie la fel!

Nu stiu cine e tipu’, nu stiu daca e sau nu din Romania, dar stiu sigur ca florinm (adica Florin Motoc, pentru mine) e acelasi nick pe care-l vroiam si eu. Nu e macar putin ciudat faptul ca acelasi nick pe care-l vroiam eu apartine acum unei persoane asemeni mie?

As mai avea exemple, dar nu am chef sa mai redeschid site-urile pe unde am cautat eu, pentru ca sunt irelevante.
Ce conteaza e urmatorea chestie: Sunt doua persoane cu nume asemanator. Bun, nimic ciudat. Dar oare de ce, dupa mici cautari, se observa ca acele persoane se aseamana nu numai prin nume, ci si prin hobby-uri, idei, viziune, etc.

Oare o fi ceva mai presus de intelegerea noasta? Pe zi ce trece tehnologia avanseaza, se inventeaza chestii noi (ia exemplu traiul din ziua de azi comparativ cu acel de acum 1000 de ani).
Oare odata si odata se va descoperi ca suntem cumva conectati, prin nu-stiu-ce!? De exemplu, ati mai auzit de chestii gen telepatie. Eh, despre chestii asemanatoare vorbeam si eu.

In final o fi doar o coincidenta, cine stie. Poate sunt paranoic, poate .. poate .. poate. Dar toata chestia asta m-a pus putin pe ganduri :)