Nu stiu unde citisem zilele trecute ca acest T.I. (n-am mai auzit de el pana acum) si Rihanna au cumparat (sau ceva de genu’) prin EMI licenta de la melodia Dragostea din tei, a celor de la O-Zone.

Nu prea m-a interesat. Asta pana azi, cand am dat de melodia Rihannei. Inceputul melodiei mi s-a parut idiot. Dar pana sa se termine melodia deja a inceput sa-mi placa. Eh, doar un ‘hit’ care o sa fie in top cateva zile/saptamani/luni, si dupa aia toata lumea o sa uite de melodie :)

Anyway, ce-am vrut sa spun este ca SE POATE. Se poate sa nu se fure. Se poate sa se ceara acordul intai. Chiar daca nu prea-mi plac mie niggas, faza asta mi-a placut. Eh, ca ei nu au putut scoate ceva original, si au vrut sa faca un remake dupa un mare hit, asta e partea a doua.

Manelistii de ce nu pot face asa? De ce nu pot cere acordul trupelor pe care le fura? Sa nu mai vorbim de houseri (pardon, minimalisti dom’le). Astia (ma refer la pustanii care-si cumpara o consola) in principal ia orice fel de melodie, o mixeaza si gata. Dj putza-de-aur e dj-ul verii. Am mai auzit mixuri facute de dj-ii mari, la melodii cunoscute (si nu cred ca le-au cerut voie formatiilor de la care au melodia). Whatever.

Mai jos e melodia Live Your Life. Like it or not? :)