Pentru cei care nu înțeleg: e vorba de Lineage II.

Cel mai mare update de prin 2003 de când a început jocul. E pe vine. Cute, nu?

Am să zic o povestioară destul de interesantă, cel puțin pentru mine și pentru cei ca mine, pe care îi interesează destul de mult și “linia” / povestea jocului.

La începuturi, adică atunci când a fost creat jocul, au existat mai multi zei, printre care și Einhasad împreună cu soțul ei Gran Kain. Einhasad e cam cel mai mare și mai puternic zeu dintre toți și totodată făcătorul lumii, iar Gran Kain e zeul distrugerii. Deci vă dați seama ce poate ieși dintre cei 2.

Shilen

Eh, cei 2 au dat naștere unei fete foarte frumoase, pe nume Shilen. Ceva mai târziu Gran Kain a sedus-o pe fată și s-a culcat cu ea, lăsând-o gravidă.
Când a aflat Einhasad, mama ei, a izgonit-o din tărâmul zeilor, pe pământ, blestemând-o.
Shilen, odată ajunsă pe pământ, s-a refugiat într-o pădure blestemată din est și a dat naștere în niște dureri cumplite.
În timp ce năștea înjura, ura și blestema zeii și pe toți cei care nu au ajutat-o. Toate vorbele grele și pline de ură s-au transformat în demoni, iar cele 6 ființe ce-au ieșit din ea, fiind foarte rele, au fost numite Dragoni.
Cei 6 dragoni sunt, mai exact:
– Antharas, the Dragon of Earth
– Valakas, the Dragon of Fire
– Fafurion, the Dragon of Water
– Lindvior, the Dragon of Wind
– Aulakiria, the Dragon of Light
– Bael-Zael, the Dragon of Darkness.

După ce-a dat naștere Shilen a devenit foarte puternică și a strâns o armată întreagă, creată din demonii și dragonii ieșiți din ea, alături de un trib numit the Giants.

Cei 6 dragoni au fost puși la înaintare și au plecat să invadeze Palatul Zeilor. A urmat o bătălie ce-a durat ani de zile. Dragonii omorau tot ce prindeau în cale. Până și Einhasad a fost intimidată de puterea dragonilor.
În final, puterile zeilor au fost mai mari decât ale frumoasei Shilen, și au căștigat.

Dragonii care-au mai supraviețuit, împreună cu alți demoni, au fugit spre pământ. Zeii, răniți și fără prea multe puteri, n-au avut ce face decât să-i vadă fugând.
Odată ajunși pe pământ și-au creat propriile “adăposturi”, și orice om trecea pe acolo era omorât instantaneu de puterile incredibile ale dragonilor.

Shilen s-a retras pe pământ și-a creat the “Underworld”, unde-a făcut multe ființe groaznice, deoarece plănuia un nou atac, o nouă răzbunare.

Mama ei, Einhasad, nu vroia ca frumoasa Shilen să distrugă tot ce-a creat ea de la începuturi, așa că și-a folosit aproape toată puterea blocând-o pe Shilen în Underworld.

Ea a rămas blocată în Underworld si-a căzut într-un somn adânc.
Shunaiman, prin puterea dată de Einhasad, a creat “7 seals”, s-o țină pe Shilen blocată acolo.

Lords of Dawn împreună cu Revolutionaries of Dusk luptă împreună pentru a ține cele 7 semne / seals blocate.

Și cam aici se termină povestea.

Și-acum urmează noul update, noua eră, precedat de primele 2, Chronicle (Prelude –> C5) și Chaotic Throne (Interlude –> Freya):

Lineage II Goddess of Destruction

Ce se întâmplă mai exact?

Păi din cele 7 seals, 4 se “sparg”, și Shilen își deschide ochii, revenind pe pământ și continuându-și planul de răzbunare.

Ce urmează… o sa aflăm în curând, când noul update ajunge public :) În principal o eră ‘neagră’ și plină de furie.

Printre multe altele, cele mai importante ‘updates’ ce mi-au rămas în minte sunt: multe iteme noi (seturi, arme, etc), skiluri noi, un nou grad (S –> S80 –> S84 –> R grade), zone noi, Awakening System, a 4-a transformare de clasă, pvp-ul mai dinamic, raid boși noi, mai mult ca sigur și-un epic, și … un nou oraș.

Prezentarea video al noului update, Lineage II – Goddess of Destruction

Frumoasă povestea, din punctul meu de vedere.
PS: Acel dragon pe care-l vedeți în video de mai sus e un dragon epic, fratele lui Antharas și a lui Valakas. Și arată înfiorător :-SS :))

Shilen's StatueCe am uitat să precizez? Shilen, înainte să fie izgonită, a fost Goddess of Water. După ce-a fost ea izgonită, acest drept i-a fost dat surorei ei mai mică, Eva.

Încă un amănunt: Shilen avea formă de șarpe / sirenă la început.

 

O altă prezentare video, destul de interesantă:

Mai multe detalii aici

Shilen (art-work):
Shilen

Un oraș nou:
Orbis