Nu vi se pare ca in ziua de azi toti vrem sa parem altceva decat suntem? Multi nu-si dau seama, dar exact asta fac. In principal stati sa va dau un exemplu.

O persoana a scris chestia asta aici

q cea mai mare sinceritate o spun k nu se mai poate trai printre astfel de animale kre cik se numesc ‘oameni’…acejti aja numiti ’smecheri’ nu sunt dekt nijte specii umane kre nu sunt impakti q ei insisi..si nu fac altceva dekt sa se lege de oamenii nevinovati ai loklitatii sau cartierului in care traiesc…majoritatea dintre ei sunt analfabeti ji retardati..altii devin ca iei,fiind obligati de imprejurari,pt k in ziua de azi nu se baga nimeni in astfel de probleme..nici makr cei kre reprezinta legea..ji aja incetul q incetul se va ajunge sa traim intr`o tara de aja zisi ’smekeri’

Bun, in afara de faptul ca pare proasta numai prin faptul ca scrie ca o analfabeta, adica nu respecta regulile limbii romane ca pune “q” in loc de “cu, “k” in loc de “ca”, “j” in loc de “ş”, s.a.m.d., mai vrea sa para si inteligenta prin ceea ce spune. Ok, sa spunem ca ar fi.
Deci aceasta persoana vrea sa ne spuna ca nu-i convine de acesti smecheri, de tipii aia care se iau de tine degeaba, si care sunt analfabeti, retardati si ce mai spune ea acolo. Asa, mi se pare normal. Din ceea ce spune pare a fi o persoana inteligenta, cu o mentalitate corecta.
Ok, dar hai sa vedem o discutie pe mess.

“Gik: ma pij pe tine dak te prind te bat de te rup..”

“Gik: muistu dracu..”

“Gik: iti rupem flocii din cap cand te`om prinde retardule..”

“Gik: vezi u pe dracu ca jtiu unde stai..”

“Gik: te fut in gura fraiere coclit ce ejti..
Gik: asa ca ne sugi de pula pe toti..”

Acum sincer, acestea nu-s niste amenintari de om retardat, ‘smecher’ si exact acea persoana pe care o descria mai sus si spunea ca nu-i place?

Deci la inceput spune ca nu sufera astfel de persoane, dar dupa aceea ne dam seama ca tocmai ea este o astfel de persoana.
Nu vi se pare asta ca prin ce a scris prima data vroia sa para o persoana inteligenta, etc etc? Heh, si ce-a iesit de aici? Ca nu e asa.

E exact la fel ca manelistii care spun ca nu asculta manele (de parca asta le-ar da mai multa inteligenta). Si sunt mult mai multe exemple prin care oamenii vor sa para inteligenti, dar de fapt nu sunt.
Vreti sa va mai dau doua exemple? Nu mi se pare nimic mai potrivit aici, decat aceste doua video pe youtube. Video 1 si Video 2.

Ok, in final vreau sa ma adresez persoanei care a scris chestiile astea (daca o citi pe aici):
Stii ca ti-am zis pe mess ca degeaba arati bine si degeaba esti tu desteapta (desteapta in sensul ca esti buna la carte)? Eh, atunci explica-mi si mie de ce te supara cand cineva-ti spune ceva? In loc sa stai sa o gandesti, sa analizezi putin, sa intelegi ceea ce a vrut sa spuna, tu te superi si o dai in amenintari. Iti spun eu, nu rezolvi nimic cu asta. Ok, poate ca eu o sa fiu batut de baietii tai, de tipii aia care spuneai ca nu-i suferi, dar tu ce rezovi? Chiar iti da o satisfactie chestia asta? Chiar te face sa te simti mai bine stiind ca ai o mentalitate comunista si bolnava, si incerci sa le inchizi gura prin orice mijloc posibil celor care au ceva de spus?
Anyway, eu te credeam mult mai inteligenta decat ceea ce mi-ai demonstrat acum :|