Se poate sa nu mai scriu pe blog, iarasi. Am niste probleme, mai personale asa, si nu cred ca o sa mai am nici timp si nici chef de pc. E in legatura cu scoala, stiam ca Ariel a scris despre problemele mari la scoala, dar eu nu prea vreau sa o fac deoarece ma ascund de mai multa lume. Momentan nu vreau sa afle mai nimeni. Dupa ce o sa rezolv cu toate poate o sa scriu.
Ceva este sigur! CORUPTIA e extrema in romania. NU poti face nimic fara sa dai banu’. Absolut NIMIC! Nu mai tine nici cu cunostinte, nici cu nimic. Ai bani, faci ce vrei. Nu ai, asta e, ai de suferit. O tara mai nenorocita decat asta nu cred ca exista. Am mai avut probleme, dar nici ca acum. Vad ca nu ma poate ajuta nimeni. Toti sunt corupti, de la profesori, directori (de scoli) la politie, jandarmi, doctori. Vrei sa rezolvi ceva si nu ai bani? Nu poti. Degeaba exista legi. Nu conteaza legile cat conteaza banii!
Am mai fost dezamagit de tara asta, si suparat, si nervos. Dar nici ca acum. Acum chiar imi vine sa fac precum emo aia “I want to cut my veins”. M-am gandit si la asta, sa fac un sacrificiu de genu’ asta, cu un mesaj pentru cei care fac nedreptati, cu nume, date despre ei, sa-i verifice cineva. Si in plus de asta poate ar fi un exemplu pentru restul tarii, poate ar inceta cu chestiile astea cu mita la orice pas, pe langa faptul ca se poate sa ma aiba pe constiinta. Dar… nu ma dau eu batut asa usor. Trebuie sa incerc, si cand rezolv totul, dau pe fata toate cartile ;)