Alex m-a intrebat aseara daca vin la al doilea blogmeet din Braila. Heh, logic, nu? :)

Anyway, acesta este pe 23 noiembrie in Kapa Caffe, ora 15:00

Pentru mai multe informatii, intrati pe blogul lui Alex, aici. De azi o sa tin si bannerul in sidebar, si daca mai e cineva interesat (blogger sau nu) sa dea un click pe banner si sa posteze un comentariu pe blogul lui Alex.

In rest nu mai scriu nimic pentru ca nu stiu de ce, dar in ultimul timp nu am mai avut chef de blog-uri. Duc lipsa de inspiratie, pentru ca si la scoala cand e vorba de argumentat ceva, stau si ma uit pe pereti, fara sa-mi treaca nimic prin cap. Oare unde-s timpurile alea cand nu mai stiam despre ce sa comentez mai intai? :-?

Ah, da, daca tot am inceput sa fac din postul asta o amestecatura de idei, hai sa mai zic ceva. Vreau si eu sa-mi pun WordPress 2.7, si nu prea reusesc, pentru ca din CPanel nu pot face backup (cand downloadez backup-up, scade viteza pana la 1k, dupa aceea 0, si se opreste), din phpmyadmin daca incerc sa fac export, se blocheaza pentru ca spune ca a depasit limita de 300 secunde, etc. Oare o fi de la mine? Sau de la provider? Faza e ca la fel se intampla si cand incerc sa copii fisierele manual, dupa FTP. Scade viteza pana ajunge la 0, si se blocheaza.

Ma rog, sa las frustrarile la o parte si sa continui cu blogmeet-ul. Deci, Alexandru, I’ll be there. Asa ca trece-ma pe lista.