Gasca bloggerilor braileni

Gasca bloggerilor braileni

Azi (26.10.2008) a fost primul blogmeet in Braila. Cum mi s-a parut? Tinand cont ca n-am mai participat la nici unul pana acum, a fost ok. Adica nu am avut anumite asteptari.

Anyway, m-a bucurat enorm initiativa lui Alexandru de a organiza si in Braila asa ceva. Nu suntem multi bloggeri in acest oras, dar conteaza ca suntem, si nimic nu mi se pare mai bine decat sa ne cunoastem intre noi, sa ne intalnim, discutam, etc. In primul rand unii mai mici pot invata de la altii mai mari (mai experimentati). Si in plus de asta tot vedeam la altii ca pot face asa ceva, iar noi nu. Eh, in sfarsit s-a inceput si la Braila. Felicitari lui Alexandru pentru ca s-a implicat. Deoarece … fara el nu era nimic :)

Deja de la primul meet mi-am facut anumite idei legate de adsense, numele blogului, identitatea online, etc. Deci astept cu nerabdare urmatorul (care dupa cate am inteles, o sa fie luna viitoare)

Ah, uite inca un avantaj al acestui meet. Am cunoscut lume noua. Persoane care au bloguri interesante si despre care nici nu stiam ca exista.

Marian Coman, Gaby si eu

Marian Coman, Gaby si eu

Apropo, participantii la primul meet au fost: Alex, Ana, Marian Coman, Mihai, Madalina, si Razvan (din Galati). Au mai fost si persoane care nu au blog.

Am uitat sa spun ceva despre locatie. Localul mi s-a parut fain, nimic de reprosat.

In final, ca prima intalnire a bloggerilor, per total a fost superb. Nici nu ma asteptam sa fie atat de ok :)
Data viitoare poate o sa fim chiar mai multi din Braila, poate o sa-si faca timp si cei care nu au putut veni azi.

Poze mai multe puteti gasi aici!

Astept si parerile celorlalti :)