Ma intereseaza care sunt visele TALE! Ale tale, personal! NU cam ce-ai vrea sa devii, ce-ai vrea sa te te faci (ca meserie) sau ce-ai vrea de la viata. Ma intereseaza visele tale cele mai nebune. Alea care ti-ai dori intr-o zi sa devina posibile. Acel imposibil, inimaginal, care-ai vrea sa devina posibil.

Ia acest articol ca un moment din viata ta in care iei o pauza, lasi totul laoparte, inchizi ochii si … visezi.
Vreau sa visezi! Si dupa aia vreau sa-mi povestesti ce-ai visat.

Acel comentariu care urmeaza sa-l dai o sa ne ajute pe amandoi. Pe tine sa-ti pui in ordine visul, si pe mine sa vad cam ce vise au oamenii. E mai mult in ajutorul tau sa-ti scrii visul, decat in al meu, deci nu trece peste.

Iesi putin din zona ta de confort, ia-ti o pauza si incepe sa visezi. As putea paria ca momentul ASTA si timpul ASTA nu e atat de important pentru tine, deci permite-ti o pauza sa visezi si sa lasi un comentariu.

  • Care este scopul tau in viata?
  • Care este visul tau?

Stiu ca multi nu pot raspunde la aceste doua intrebari. Stiu ca foarte multi NU STIU sa raspunda la aceste doua intrebari, pentru ca nu au nici un scop in viata si de mult n-au mai visat.
Dar hei, multumeste-ti ca ai ajuns pe aici si ca ti-ai reamintit cat de important este sa visezi!

Poate tu consideri ca nu este important. Poate ca momentan nu te intereseaza viitorul. Poate ca-ti spui “ete na, lasa ma ca momentan n-am timp de planuri. Momentan ma distrez, planurile le las pentru mai tarziu. Oricum din auzite stiu ca niciodata ce-ti propui nu-ti iese
Si-o sa te trezesti la 40 de ani cu un gol FOARTE MARE in stomac, simtind ca-ti lipseste ceva, si nu stii ce. Te vei simti neimplinit chiar daca vei avea totul, si nu vei sti de ce.

NU AI IDEE CAT DE IMPORTANT ESTE SA VISEZI!

Vreau sa-mi spui 2 lucruri in comentariu.
1. Care este scopul tau in viata? Cam ce vrei de la viata, ce vrei sa detii, unde vrei sa ajungi, etc.
(de ex: familie, bani, masina, casa, sa ajungi in US, etc)
2. Care este visul tau? Aici vreau sa te gandesti (sa visezi!) la cele mai aberante chestii pe care ti le poti inchipui. Ceva ce, chiar daca ti s-ar parea imposibil, tu ai vrea (ti-ar placea) sa fie posibil.
(de ex: vrei sa ajungi presedinte, vrei sa inventezi masina care merge pe apa, vrei sa inventezi nu-stiu-ce, etc)

Uite cum facem!

Eu o sa-ti trimit peste fix 1 an (adica pe 1 iunie 2012) un mail cu comentariul dat de tine. Cu scopul sa-ti reamintesc care era visul tau acum 1 an, sa-ti reamintesti de el (in cazul in care intre timp de-ai descurajat de la a mai visa), si sa vezi daca s-a schimbat intre timp (fie scopul in viata, fie visul tau).

Daca vrei sa lasi orice alt comentariu, intai imi lasi un comentariu cu scopul si visul tau, si dupa aia in ALT comentariu vorbim despre orice altceva. Primul comentariu stii ce trebuie sa contina!

Pe baza comentariilor primite probabil o sa scriu in curand un articol despre importanta urmarii viselor.

Nu fi un ignorant si lasa un comentariu cu scopul si visul tau in viata. Cu siguranta sa te ajute intr-o buna zi! Cheers ;)