… pentru un gamer.

Toamna – iarna. Noiembrie în principal. Apar foarte multe jocuri de luni de zile așteptate. Și-apar toate odată. Toate în aceeași lună. How cute could that be? :x

Simțeam nevoia să scriu. Simțeam nevoie să strig de fericire. Am băgat o melodie care mă unge la suflet (Adele – Someone like you) și-am început să scriu.
Asta după tocmai ce-am ieșit din Need for Speed The RUN. Înainte de lansare. Înainte să apară pe Filelist.

Frumos joc. Frumoasă idee. Pardon: superb joc. Și eu care-mi spuneam că în ultimul timp nu mai sunt pasionat de jocurile cu mașini și-am migrat mai mult spre FPS-uri (datorită în principal eșecurilor celor de la EA cu seria NFS și succesului cu seriile Battlefield (bad company 2, BF3), Modern Warfare 3, etc.

O multitudine de jocuri de mult și mult așteptate: Sniper Ghost Warrior, RAGE, ANNO 2070, Homefront, Brink, Crysis 2, Assassin’s Creed Revelations, Lineage 2 (versiunea nouă – to be released)

Frumoasă lună. Frumoasă perioadă. A meritat pe deplin trecerea (revenirea) de la notebook la desktop pc.

Sunt fericit. Mă simt… bine (să nu zic împlinit, că am alte probleme pe alte planuri). Simt c-ar intra bine un joint ( :-" ok, hai c-o luăm pe alte căi. Să rămânem la subiect)

Chiar e o perioadă foarte frumoasă a anului. În afară de apariția celor mai așteptate jocuri ale anului care mă lasă mască și cu gura căscată de cât de mult au avansat jocurile (pe plan grafic cât și pe gameplay), de cât de mult fun pot oferi (mai multor audiențe decât de obicei), mai e o perioadă frumoasă și din alt motiv.

Ce motiv? Prefer să dau doar cuvinte cheie: Iarnă. Zăpadă. Crăciun. Moș Crăciun. Cadouri. Zâmbete, frumusețe, puritate, bunătate. Excursii, schi, pârtie, distracție. Revelion, distracție. Vacanță (sesiune :-l ahhh cât de mult a stricat asta ordinea aici)

Ahh, de-abia aștept zilele friguroase de iarnă, când după o plimbare prin jumate’ de oraș intru într-un local călduros și comand un vin fiert.
De-abia aștept ceața de pe patinoar în timpul zilei când nu sunt multe persoane și-ți poți face de cap.
De-abia aștept să ies din oraș cu mașina și pe câmp să nu pot vedea linia de orizont (cerul și pământul au aceleași culori, se văd ca un întreg)
De-abia aștept să apară următorul Tomb Raider.

De-abia aștept …. Of! Multe!
De-abia aștept să le fac pe toate! : – )

Mi-a părut bine. Distracție plăcută și vouă în continuare. Trăiți cu zâmbetele pe buze această perioadă a anului. Mi se pare cea mai frumoasă :)