Cum e posibil sa te chinui o ora sa scrii un articol dupa care sa-l stergi pe tot si sa-ti bagi “ceva” in “cineva”? ~X(

Problema? APLICATIILE!

Windows 7 care mi-a facut viata amara;
Windows live writer care mi-a scos fire de par alb (pe bune! – am persoane care pot confirma);
Spellchecker-ul din WLW care numai corect nu vrea sa mearga (de fapt nu e bun dictionarul – mi-as **** in microsoft si-n aia care-au facut traducerea asta de “milioane”);
Firefox-ul care merge mai greu decat urca mamaia scarile, se blocheaza cand ti-e lumea mai draga si unele addon-uri numai corect nu merg.

Nu inteleg de ce tot incerc sa ma mint pe mine insumi ca windows 7 e bun, ca NU ESTE! Driverele de la bluetooth niciodata n-au mers cum trebuie. Aplicatiile mai vechi dau erori in prostie. Firefox merge mai greu decat inainte. Pidgin-ul imi sta in 200 MB ram ocupati si fix la 30 minute dupa deschiderea aplicatiei urca procesorul la 50% si acolo sta. Daca-l lasi, da crash exact cand ti-e lumea mai draga. Yahoo messenger nu-mi mai place (deh, atat de mult m-a fascinat adiumx ala).
BSPlayer face si el figuri MARI. M-am saturat sa tot fiu nevoit sa ma ridic din pat odata la nu-stiu-cat timp pentru ca trebuie restartat bsplayer-ul. MPC e bun, nu stiu de ce pana mea nu-l folosesc numai pe ala :-??

Relax, mai sunt o multime de alte tampenii care-mi mai scot alte fire albe mult inainte de vreme (de la varsta asta? :-S )

Maine ma asculta la un obiect si n-am invatat deloc. E 2 noaptea si inca nu dorm. Fi-i-ar mama ma-sii de treaba :-l Acum 2, 3 ore avem asa planuri … acum s-au dus dracului toate.

———————-

Ah, da, am uitat ceea ce m-a enervat la culme. Care scrieti cu diacritice cu Romanian – Programmers, vi s-a intamplat vreodata sa apasati pe altgr + a, sa apara un ă si atunci cand dati drumul la altgr sa mai apara INCA un ă, asa din senin? Si cand apare problema asta nu mai puteti forma ș si ț. Insereaza un “?” in loc de ș/ț.

Daca da, spuneti-mi fratilor si mie solutia la problema asta ca in ultimele zile cred ca m-am enervat mai mult decat in tot anul 2008. Zici ca sta cineva sa-si bata joc de mineu. E aiurea rau de tot (foarte enervanta treaba) si n-am gasit pe nicaieri pe vreunul cu problema asta.