În unele privințe fetele și băieții gândesc/se manifestă FOARTE diferit, chiar total opus!

Totul a plecat de la o conversație pe y!mess cu un coleg căruia aveam să-i zic ceva și de lene (prefer să-i zic face2face că-mi e lene să explic atât) i-am zis “lasă că îți zic mâine când ne întâlnim” la care el zice “stf“, ceva gen “ok!” (sper/:) )

Ce legătură are asta cu femei vs. bărbați? Well… hai să ne gândim că în locul lui era o fată. Ce credeți că se întâmpla?
Dacă ați mai avut experiențe de-astea cu siguranță știți, dacă nu o să vă explic acum.

Dacă era o fată nu scăpam până nu-i ziceam ce aveam de zis. Cred că dacă ieșeam de pe mess mă suna să-i spun; sau în cazuri extreme mă trezeam cu ea la ușă să-i spun ce aveam de zis.
Toată lumea e curioasă, dar parcă ele au întrecut orice fel de măsură.

Mi s-a întâmplat de nenumărate ori să fiu nevoit să-i explic unei fete totul, de la A la Z, după ce m-am scăpat și-am aruncat un “lasă că îți zic altă dată“.
Poate nu era atât de interesant, poate mi s-a părut pe lângă subiect, poate-mi era lene să explic sau să mai vorbesc în acel moment, poate era ceva prea mult/lung de povestit sau poate că nu era momentul potrivit.
Nuu, nu contează! Contează că dacă i-ai zis unei fete așa ceva te-ai ars. Nu scapi până nu-i spui ce și cum.

Dacă ți se întâmplă asta în conversația cu un bărbat știi ce se întâmplă? NIMIC! Pur și simplu treceți peste și continuați ce-aveați de vorbit.
De-aia e atât de simplu de discutat între bărbați, și uneori atât de greu de discutat cu o (sau mai multe) femei(e)!

Vouă vi s-a întâmplat ceva asemănător? Sau numai mie?
ps: Probabil li se întâmplă tuturor, dar nu băgăm de seamă. Eu mi-am dat seama dintr-o prostie :P