Nu m-ați găsit în mood-ul necesar să dau nici prea multe exemple, nici prea multe detalii / dovezi, deci să presupunem că ce urmeaza să spun ar fi adevărat și bazat pe niște studii (proprii sau nu).

Băi, numai mie mi se pare că noi începem să fim din ce în ce mai ciudați? Că lumea începe să fie din ce în ce mai ciudată? Pe zi ce trece descopăr persoane mai ciudate, lucruri mai ciudate, melodii, videoclipuri ciudate, și în principal observ cum totul devine mai ciudat ca ieri, ca alaltăieri, ca “pe timpuri”.
Ori trăiesc eu în niște circumstanțe puțin mai neobișnuite, ori treaba asta chiar se întâmplă. Poate că multora le scapă, poate că mulți nu-și dau seama, poate că mulți sunt foarte adaptabili și nu observă cum lucrurile de genul se schimbă, sau cum trec pe lângă ei. Poate că mulți n-au spiritul de observare prea dezvoltat. Sau poate că sunt eu prea panicat (e si asta o opțiune :)) )
*pentru cei care mă cunosc mai de-aproape: NU, nu sunt panicat / paranoic în legătură cu treaba asta! E doar o observare!

Hai să dau doar 2 mici exemple: Katy Perry – E.T. (versuri & video) și Lady Gaga – Born this way (în principal video, primele minute).
Alte exemple țin de întâmplări și oameni. Aud cum oamenii au fantezii din ce în ce mai ciudate. Unele chiar foarte ciudate! Văd cum lumea e mai atrasă de lucruri ciudate și ieșite din comun. Cât mai multe filme / seriale noi tind spre direcția paranormalului / ieșit din comun.

Observ cum și eu sunt atras de multe lucruri ieșite din comun și nu știu dacă e de bine sau de rău. Să cred că-i ok și că sunt mai open-minded sau să cred că nu-i ok și că “o iau pe arătură”?

De multe ori mi se întâmplă sa fiu atras de chestii ciudate (ieșite din comun). Să le fac sau să vreau să le fac, și să-mi facă plăcere asta. Și după aia, într-o clipă mai normală, mai “clară“, să mă gândesc la asta și să ma simt puțin prost / ciudat:
Cum de-am făcut asta? ce căcat era în mintea mea? // cum de m-am gândit la așa ceva? ce dracu mi se părea atât de interesant atunci? -> și nu, nu sunt într-o stare condusă de alcool sau anumite substanțe!
Și în situații de genul ăsta stau și mă “privesc”. Și nu știu cum sa mă privesc. Normal sau nu. O fi normal? N-o fi?

Mă rog, noțiunea de “normal” ne-o facem singuri. Dar totuși, trăim într-o comunitate și trebuie, câtuși de puțin, să ne adaptăm la cererile comunității. Că dacă unuia i se pare normal să-și facă nevoile în mijlocul străzii, nici în ruptul capului n-o să-și poată crea “normal-ul” așa!

Anyway, oricum ar fi, încercați sa fiți puțin mai atenți la tot ce vă înconjoară. Poate n-o să fiu singurul care observă asta :)