Ati vazul filmul Epic Movie? Dar Meet the Spartans? Sau poate Superhero Movie. Eh, Disaster Movie are o legatura cu toate acele filme de mai sus. Toate sunt parodii. Alt bun exemplu de parodie este seria Scary Movie.

Niciodata n-am inteles de ce mai toate aceste filme au note mici. Poate din cauza ca oamenii nu au inteles filmele si dau note mici. Ca sa poti intelege un astfel de film trebuie sa fi vazut filmele la care face aluzie. Si in plus de asta trebuie sa si intelegi limbajul mai argotic al americanilor, pentru ca sunt multe ‘glume’ din limba lor in film, pe care noi nu prea intelegem. De exemplu daca ii pun un film din aceasta categorie mamei, sigur nu o sa se amuze deloc. Deci nerecomandat celor care sunt “paraleli” cu filmele.

Ok, vedeti in poza de mai sus cati vizualizau trailerul filmului in acel moment (de aceea am si pus poza). Asta m-a facut sa postez acest articol, faptul ca sunt destui care indragesc acest gen de filme, si totusi sunt si mai multi redardati care dau nota 1 filmelor (de aceea nota acestor filme e mica). Eh, poate ei nu vad ca intre 1 si 10 mai sunt incluse inca 8 note.

Din cate am observat in trailer, se parodiaza filme precum:Iron Man, Sex and the city (apropo de acest film, a scris si zoso aici un articol interesant in legatura cu el – a fi citit mai ales de fete), Juno, The incredible Hulk, You don’t mess with the Zohan, Hancock, si se pare ca si din Indiana Jones, High School Musical, The Love Guru, Speed Racer si multe altele.

[rxmovie-484388]

Trailerul il puteti viziona pe cinemarx sau pentru cei lenesi care nu intra pana acolo, mai jos, pe youtube.