Nu stiti site-ul? eok.ro. sau ma rog, momentan beta.eok.ro. Se ocupa cu muzica. Muzica gratis si legala. Intri pe site, cauti melodia care o doresti, o asculti, inchizi site-ul si gata. Totul legal. Ideea mi se pare buna, dar nu pentru romania. Se stie ca in romania preturile sunt ca in afara si salariile sunt 10% dintr-un salariu din afara. Deci e egal cu zero. Tot o sa fie pirateria la putere in ro.
Oricum, prima data mi-a placut site-ul. imi place si acum. Dar ca o alternativa de a asculta muzica inainte sa o downloadez. Sau melodiile care nu le am in pc.
Cel mai enervant la site e ca nu poti da prin melodie. Poate ca vrea omu’ sa dea pe la jumatatea melodiei, nu se poate. Si nu au link de feedback. Pentru un beta ar cam trebui. Sper sa puna in curand, si sa tina cont de ce zice lumea.

O alta folosinta a site-ului cred ca o sa fie folositoare celor care folosesc un program gen VirtualDj plus o consola. Celor care mixeaza sau fac melodii. Pot pune melodiile acolo. Si nu mai trimit mass cu “download my mix”, si direct cu link-ul de la set/mix si asa poate sa asculte lumea melodia. Imi place ideea asta. Dar iarasi, trebuie sa poti da prin melodie, mai ales daca melodia depaseste 10 min. E un ‘must do’.

Eh, uite ca pun si playlist-ul meu. Dragut mix-ul de la addicted :>
*Nu am apucat sa caut multe melodii. Am pus si eu acolo o mel, doua :P

Later Edit: Mda, si de ce nu sunt in aceeasi ordine cum le-am pus eu prima data? In ‘Favorite’ pe site sunt frumos, cum le-am aranjat eu. Cand le-am pus aici s-a dus ordinea :-l