Îmi dă cineva adineauri următoarea chestie pe y!mess:

Sirbu Sebastian:  Faza tare  ma uit io acuma  pe geam si vvad ditamai camionu.Pe el scrie SC.Evriting si alte cacaturi  cum as fii asea prost sa ati numesti firma “Evriting” eu cred k ei au vrut sa puna “Everythink” dar is prea prost lol Evriting.
Sirbu Sebastian: acolo am vrut sa zic is prea PROSTI

Exact! Au vrut să scrie ‘Everithink’ :)) NU ‘everything’!

Ăsta-i tipu’ care l-am dat și pe twitter mai demult, aici.
Funny guy :)

Eu totuși nu înțeleg ceva. Dacă știe că nu le are cu engleza, de ce mai încearcă să pară atât de inteligent? Asta mi-a amintit de n cazuri întâlnite aproape zilnic. Oameni care nu se pricep într-un domeniu dar totuși se cred atât de buni și la orice ocazie fac mișto de prima greșeală a altor oameni din același domeniu.

Anyway, inițial am vrut să dau conversația pe twitter, dar cum era prea mare am pus-o aici, alături de două trei comentarii. Mi s-a părut mult prea penibil tipul, de-aia am și considerat că merită un articol :))

PS: Seby știu că te vei supăra, dar ia-o ca pe mesaj constructiv. Eu, spre deosebire de tine, nu fac mișto de alții, ci doar îi îndrept pe calea cea bună.
PPS: Mie chiar mi se pare mișto numele firmei “evriting srl”. Mi se pare oarecum original și funny (deci te face puțin sa râzi -> îi vei ține minte mai rapid și-i vei asocia cu un zâmbet -> reclamă pozitivă)