O analiză excepţională culeasă din folclorul internaut. Sinteză.

Prima dată am murit toţi în 2001 din cauza bolii vacii nebune.
Milioane de vaci schizofrenice, antisociale au călcat în copite guvernele lumii, adunându-ne pe noi, oamenii, în ţarcuri şi folosindu-ne pentru carne şi lapte. Pericolul era foarte mare! S-a interzis privirea nebunelor în ochi şi folosirea bălegarului în masajul terapeutic pentru a se preveni o pandemie de proporţii bovine.
Scatofagii din presa mondială s-au zbătut ca un testicol într-o căldare instigând prostimea la panică, iar prostimea nu a mai mâncat carne de vită juma’ de an.

A doua oară am murit de SARS în 2003.
Epidemia pornită de la asiatici ne-a nimicit pe toţi instantaneu. N-am avut nicio şansă… Te infectai dacă zăreai în zare un infectat. De fapt, nici nu apucai să-l zăreşti… Până îţi dădeai seama că ai zărit ceva, erai deja mort de mult.
SARS era un fel de pneumonie mai şmecheră. Umblau asiaticii cu mască pe faţă de frică. Totuşi, se trata ca orice gripă sănătoasă: aspirină, somn, comprese cu spirt, mujdei. Funcţionau toate… În total au murit 700 de persoane.
Fecalofilii din presa mondială s-au zbătut însă ca un roi de muşte în toaletă panicând lumea, şi prostimea nu a mai călcat în Asia, în vacanţă, tot anul.

În 2007 am murit iar de Gripa Aviară.
Legiuni de păsări au picat din cer, infectate, explodând ca grenadele în contact cu pământul. Planeta a rămas goală şi plină de cratere ca o gagică cu vărsat de vânt. Am fost omorâţi iremediabil!…
De la gripa aviară au murit 500 de oameni… Nu poţi să o iei mâncând pasăre. Doar de la carnea crudă, dar şi de la aia e greu. Tehnic, cea mai mare şansă să iei gripă aviară e să omori o găină infectată, să o toci mărunt şi să o tragi pe nas. Pe bune! Şi nici aşa nu e sigur.
Au luat-o numai săracii care trăiau în coteţul găinilor şi se scobeau în nas cu găinaţ. Şi chiar şi ăia, trataţi bine nu mureau.
Iarăşi mâncătorii de găinaţ din presa mondială au bulbucat ochii apocaliptic, zbătându-şi jetul urinar împotriva vântului şi făcând spume la gură cu vestita gripă aviară. Nu s-a întâmplat nimic catastrofal, evident, dar prostimea nu a mai mâncat păsăret tot anul.

Acum e rândul porcilor…
Na, vor vacile şi găinile răzbunare. La fel ca şi la alte boli răspândite intenţionat, care apar la Tv. ca să facă burta mare concernele farmaceutice, şi asta are o şansă absurd de mică de a se transmite. Mai exact, doar dacă te săruţi franţuzeşte cu porci infectaţi. Au murit de la ea 30 de mexicani slinoşi care trăiau ca porcii… Dar na, toată lumea este panicată că, la Tv., Esca vorbeşte foarte grav de gripa porcină, deci e serios…
Dar există un pericol muult, muuuuult, muuuuuuult, muuuuuuuuult mai mare decât toate bolile astea… O să auziţi la Tv. de el în curând. S-a descoperit un drob de sare la mine pe sobă. Dacă pică de acolo am belit-o toţi! TOŢI!!!…

Textul de mai sus aparține site-ului super-umor.com.

L-am copiat aici deoarece prezintă un adevăr și n-o puteam spune atât de bine, funny și frumos :)

PS: Într-un articol viitor voi vorbi din punctul meu de vedere despre gripa porcină și părerea mea despre așa ceva :)