Se vede c-a venit vacanta, ca am inceput sa ma ocup putin mai mult de blog :D

Dupa ce m-am chinuit sa bag osx-ul pe laptop vreo 2 ore (nu merge a dracului placa video) m-a luat plictiseala si-am zis hai sa modific odata sidebar-ul asta, ca era mult prea aglomerat.

Cred ca am scos prea multe, dar na. La ce folosea Recent Posts? Din toti vizitatorii cred ca maxim 10% dadeau click acolo. Restul probabil intra, citesc articolul si gata. Sau daca-s interesati de blog dau click pe Home. Nu prea cred se uita cineva la Recent Posts. So.. out!

Rezultate poll in ce limba preferi blogul?

Am mai scos Polls. Saracul widget a fost uitat acolo. Mai avea putin si facea un an de cand sta acolo (acelasi poll)
Si apropo de asta, la intrebarea “In ce limba preferi meniurile blogului“, majoritatea au raspuns cu “TOT site-ul in ro“. Mie un site complet in RO mi se pare ca windows-ul in romana. Adica aiurea. Pentru ca sunt obisnuit sa caut Home, About, etc etc.

Am mai dezactivat si din plugins, ca prea erau multe activate, pe care nu le foloseam.

Ah, da. Se incarca greu site-ul. Am mai dat gzip la cateva js-uri, dar tot descarca mult. Multe imagini, si asta din cauza ca atunci cand pun o imagine intr-un post, ea de fapt se pune completa (chiar daca o arata ca un thumbnail). Niste amarate de poze de pe flickr ocupa vreo 500k. Nu e bine.

Imi trebuie un plugin bun pentru wordpress, care atunci cand pui o poza sa ii faca si un thumbnail. Prefer sa tin o poza pe flickr si una identica pe ftp (mica, thumbnail) si sa mi se incarce blogul mai usor.
Deci… daca cineva stie rog sa-mi spuna si mie.

Posibil ca maine ma pun si eu sa-mi schimb bannerul ala din header ca il am de asta toamna :-"