Voi vă mai amintiți ce visați? Momentan, imediat după ce v-ați trezit din somn vă mai amintiți, dar după câteva ore? Dar după câteva zile? Sincer nu cred. Nu știu de ce dar visele se uită repede.

Anyway, de multe ori când m-am trezit dintr-un vis (adică am întrerupt visul) am rămas uimit cât de frumos era visul, și după aia supărat că orice-aș fi făcut nu mai puteam continua visul. Chiar dacă adormeam la loc visam altceva, sau deloc. Nicidecum continuarea visului respectiv.

Așa, să începem. Eram la mine la țară. Nu știu ce s-a întâmplat înainte (nu-mi mai amintesc) dar vă povestesc din momentul pe care mi-l amintesc. O mică precizare. E vis, deci logica nu este prezentă și libertatea imaginației este infinită!

Eram la ieșirea din casă și în depărtare auzeam o fată țipând. La colțul gardului, adică la jumătatea dintre mine și sunetul fetei țipând, era altă persoană. Un bărbat. Dacă nu mă înșel era fratele meu. Țipa și el. Numai eu nu știam ce se întâmplă. Mă duc ceva mai în față și văd un Terminator (sper că ați văzut filmul, ca să înțelegeți ce vedeam) și fata înghesuită într-un colț al curții, mai că intra în grajdul porcilor. Nu știam ce să fac. Până să-l întreb pe bărbatul de lângă mine ceva, din casă (adică din spatele meu) iese o altă fată și fuge înspre Terminator. Când ajunge lângă el observ că era cu bustul gol și spune “pe mine mă vrei. las-o să plece”.
Terminatorul își mută “privirea” înspre fata care tocmai apăruse iar cealaltă fată (cea care era jos, plângând) vine fuga înspre casă. Eu fug după ea și îi spun să iasă din curte și să fugă cât o țin picioarele. Oriunde. Să nu se mai uite înapoi.
La câteva momente după ce pleacă, se aude poarta de la intrare (a trântit-o când a ieșit). Terminatorul imediat auzise și plecase după ea. Problema e că fata care venise în “salvarea” primei, nu mai era niciunde :|
Se aude în spatele casei (la intrare) țipetele fetei care plecase și niște sunete de drujbă.

Aici intervine cea mai mare problemă. Noi eram între 2 case, pe o mică “alee”. NU știam de unde vine Terminatorul și deja începusem să mă panichez. Tipul de lângă mine dă repede un search pe google (Nu mă întreba. Nu știu de unde a apărut un laptop acolo :)) ) și caută detalii despre terminator (probabil căuta un punct slab).

Aici intră în discuție și LineageII-ul. Pentru că găsește o bară din L2 cu bufe (așa arată). Cred că tipul a jucat la greu L2, pentru că știa ce face fiecare buff de acolo doar uitându-se la imagini. Anyway, unul din ele era un fel de aggro (să spunem că trimiteai un sunet care-l enerva pe terminator și venea acolo unde erai tu).

Tipul a dat sunetul respectiv și terminatorului i s-a activat o chestie. Un fel de laser (mai mult ca la Predator) care te căuta. Imediat am aflat locul de unde pleca unda laser, deci locul lui. Intru rapid în casă și mă uit pe geam. Ajunsese EXACT lângă geam, deci eram la câțiva centimetri de el. Doar un geam ne despărțea. Dar nu m-a atacat, el fiind concentrat pe sunetul respectiv și căutând cu disperare locul emiterii. Mă duc rapid la tipul respectiv și am văzut că s-a dus în spatele curții, exact în locul unde era la început fata care țipa. Imediat mi-am dat seama că vroia să fug. Am mers, tiptil tiptil, ca să nu-mi audă pașii terminatorul, am deschis și închis poarta fără nici un sunet, și nu știam în ce direcție să fug. În stânga era un drum drept de vreo 500 metri, deci dacă ieșea la poartă mă prindea imediat (mă vedea cu laserul lui) iar în dreapta ajungeam în 40-50 metri la o intersecție, de unde puteam fugi iar vreo 500 metri până la următoarea intersecție. Am ales dreapta.

Aici m-am trezit tușind și aproape că mă înecam. Inima-mi bătea destul de tare. M-am uitat la ceas. Dormisem 14 ore :|

Anyway, și acum sunt curios ce s-a mai întâmplat. Ce s-a întâmplat cu fata a 2-a care dispăruse. Ce s-a întâmplat cu tipul care-l atrăgea pe terminator? Ce s-a  întâmplat cu t-tor. Și mai presus de toate, ce s-a întâmplat cu mine!? M-a prins sau nu?

Păcat că nu voi afla niciodată :-<