Eh, ma rog, de pe WordPress 2.7 Beta 3. M-am hotarat sa-l pun si eu (in sfarsit!)
Sunt atat de entuziasmat de noul WP incat nu m-am putut abtine cand am vazut ca a aparut al 3-lea beta (eu ma asteptam sa apara full)
Anyway, download de aici, daca-l vrea cineva: http://wordpress.org/development/2008/11/wordpress-27-beta-3/

Am avut ceva probleme cand l-am pus (eram sigur ca o sa am probleme, de aceea nici nu vroiam sa fac update) cu ownership-ul unor fisiere. Cred ca din cauza unor plugin-uri (probabil cel mai vinovat este Automatic Update-ul) au ramas fisiere owned by nobody. Adica owner-ul era un anumit numar, 99, in loc de darky. A trebuit sa le iau pe rand sa le sterg din CPanel, ca sa pot face update normal. In final, am reusit :D

Design-ul e.. SUPER. Trecerea de la 2.3 la 2.5 nu a fost atat de interesanta ca aceasta. Nu o sa ma pun acum sa insirui toate chestiile care-mi plac, pentru ca sunt destule (si cred ca deja le stiti si de la alti bloggeri)

Poftim si o poza :) (si inca nu e customizat dupa cum vreau eu :) )

wp2.7 beta3 on darky14.com

Ah, da, o eroare: Simple Tags nu merge cu 2.7 :-< Trebuie sa gasesc altul care sa aiba functionalitatile lui Simple Tags. Daca mai dau peste alta eroare cu alt plugin cred ca o sa aiba frigiderele pline dezvoltatorii acelor plugin-uri :)