Din link in link am dat peste un video pe youtube.com numit ‘pumnii mei minte nu are’, cantat de Florin Maimuta. Era la Related Videos si mi-a atras atentia acea greseala gramaticala. Cred ca e destul de vechi si probabil multi dintre voi il stiati deja dar eu deabia acum am aflat de el, si-l pun aici pentru cei ca mine, care deabia acum aud de acest videoclip.
Nu stiu daca exista acest Florin ‘Maimuta’. Cel putin pe wikipedia nu e, si nu am stat sa caut despre el. Oricum, ascultati versurile. Sunt mult prea tari. Nu-mi vine sa cred ca cineva a putut face asa ceva. Deci serios, chiar nu-mi vine sa cred. Prima data m-am gandit ca este o parodie, dar se pare ca nu e, pentru ca exista si padoria la acesta melodie aici.
Ascultati toata melodia. Deci e ceva imposibil (mie asa mi se pare). Cum sa canti asa ceva?
Si ne mai intrebam de ce toti ‘ceafa groasa’ (asa-i numesc eu pe manelistii smecheri) sunt atat de violenti. Pai daca asculta asemenea melodii, cum sa nu devina si ei asa? Oricum, melodia asta bate toate recordurile (la idiotenie). Nu cred ca exista vreo melodie sa se compara cu asta.


Later Edit: Sorry, deabia acum am observat ca defapt e Florin Minune, nu Maimuta. Scuze pentru cei care s-au simtit ca le-am jignit cantaretul preferat!