Nu v-ați săturat de ceea ce acum se numește școală?
Nu credeți că situația curentă din țara noastră este principalul motiv pentru modul în care sistemul educațional a fost conceput?

Haideți să schimbăm ceva în legătură cu asta! Haideți să arătăm că noua generație are copii inteligenți, are potențial, și e capabilă să facă o schimbare! Haideți să ne unim să facem noi schimbarea în sistemul educațional! Haideți să luăm povara generațiilor viitoare, pentru că știm că sunt din ce în ce mai inadaptabile, deoarece manipularea tinerilor se va dezvolta din ce în ce mai mult dacă nu vom face ceva!

Mulți dintre noi nu sunt interesați de școală. Modul în care sistemul educațional este conceput, de niște profesori universitari în vârstă care nu mai au nici o conexiune cu realitatea, este unul învechit. Nu zic că nu sunt oameni de valoare, maeștri în domeniul lor, dar timpurile se schimbă și nu mai putem să ne așteptăm ca elevii să tocească sau să învețe teorii inaplicabile în viața de zi cu zi.
EX: Elevii care în timpul școlii au rezultate remarcabile, iar atunci când sunt lăsați pe cont propriu în viața de zi cu zi se ratează.

Școala ar trebui să ne învețe să ne adaptăm în societate, dar ea ne transformă în niște persoane incapabile să ne dăm seama de ceea ce dorim să devenim pentru tot restul vieții noastre.
Părinții noștri au fost învățați, de-asemenea, teorii pe care nu cred că le-au aplicat vreodată în viața lor, cu toate că putem observa și acum modul în care au fost manipulați de guvernarea comunistă.

Mulți dintre noi ajung în pragul clasei a 12-a fără măcar să se fi decis ce facultate să urmeze, pentru că școala nu i-a ajutat să descopere la ce sunt buni. Toți dau vina pe ei, dar dacă nu li s-a dat șansa să-și descopere pasiunea, cu ce sunt ei de vină? Pentru simplul fapt că nu sunt buni la toate și că nu ar trebui să aibă nici o dificultate în alegerea unui domeniu?
Dacă școala nu ne ajută să descoperim ceea ce ne place, de ce o mai urmăm?
Pentru ce să învățăm teorii și lucruri nefolositoare, când o putem schimba astfel încât atunci când părăsim școala să știm că avem o cultură generală dar să știm și că ne și putem integra în societatea din care facem parte!?

Suntem învățați să tocim de majoritatea profesorilor și apoi suntem alungați în societate. Viața reală nu este ce am învățat în școală, ăsta e un lucru clar!! Nefăcând practică la ceea ce învățăm vom ajunge ca după terminarea școlii / facultății să ne dăm seama că ceea ce am învățat nu are nici o aplicabilitate.

Trăim într-o societate pe care ne-am creat-o singuri. NU am fost de acord cu toate mârșăviile din jurul nostru, dar cu toate astea ne-am conformat. Nu facem nimic în legătură cu asta pentru că am ajuns să credem că așa este corect, normal, și nu ne riscăm să luăm atitudine din cauza consecințelor.
Îngrijorător este faptul că toate aceste anomalii ale celor din conducere au început să fie acceptate și luate ca atare, din acest motiv idealurile noastre ajung să se îndrepte în direcția opusă față de cele occidentale.
EX: muzica, atitudinea față de ceilalți, atitudinea pe stradă.”

Nu trebuie să ajungem să gândim și noi așa! Putem schimba ceva!  Haideți să nu lăsăm uitată memoria celor care și-au luat un glonte în cap la Revoluție! Haideți să nu ne mai lăsăm furați de niște politicieni mincinoși!
Gândiți-vă la viitor. Nu va apărea nimeni să ne salveze dacă noi înșine nu încercăm să facem asta. Nimeni nu ne vrea binele în afară de noi. Haideți să ne ridicăm și să spunem ce vrem!

Haideți să facem grevă alături de profesori!

Articol scris de Diana.