Comments Posted By buniqu

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

a fi emo vs. a asculta rock vs. a te imbraca asemeni unui emo

dracidus, nu mai fii asha pornit, lasa prostia sa se manifeste, nush ce naiba tot ai de impartzit … pe bune … las-o moarta, mintea in kp n-o bagi nimanui, nici cu frumosu’ nici cu uratu’ … bafta tuturor ;)

» Posted By buniqu On 2 August 2008 @ 22:11

om retard shi ratat = ratat shi retard, nu e un emo. dar, dak eshti plangacios, nici atunci nu eshti emo. ideea lui dracidus, cu manelishtii e mishto. noi avem o forma speciala a emoishtilor shi cred k cea mai buna denumire e “emo manelistus”

» Posted By buniqu On 2 August 2008 @ 21:22

un adevarat emo este introvertit, nu vrea sa se integreze in societate, are lumea lui, doar a lui. :)) voi chiar shtitzi definitzia emo-ului?

» Posted By buniqu On 2 August 2008 @ 21:17

shi miroase a “maneaua nu mai e la moda, dar wow ce diferitzi sunt emoisthii fatza de manelishti, m-am plictisit de manea, hai pe emo”

ai intrebat pe unu/una kre intr-adevar are mari mari probleme in viatza? shi ai okzia, pt k respectivu(a) nu a incerkt sa se sinucida, pt k “au sange in ei”, sunt tari shi pot trece peste orice problema ;) .

kre vrea sa fie emo, sa-shi ridice picioarele shi sa-shi dea drumul pe skri :)) … durere garantata

and by the way, sunt punker shi ori de kte ori vad un emo, il intreb de viatza lui :)) asha k ferea copii ce suntetzi :))

» Posted By buniqu On 2 August 2008 @ 18:35

frate, un emo nu poate fi un punker. niciodata punkeru nu se va arunk de la fereastra…acum nu totzi emoishtii chiar se arunk de pe balcon/fereastra/etc…dar au o stare “plangacioasa”, k numai lor li se intampla totul, k de ce ei, ce vina au ei etc.
emo music = emotional music. km totzi vorbesc in neshtiintza de kuza, asha k gura mik mai copii, shi nu va luatzi la Puli, Pizde shi alte de genu.

asha k dekt sa fii bou la orash, mai bine “shmenar” la tzara:)) , adic pe intzelesul tuturor a fi emo nu e o necesitate, e o moda shi un moft :))

» Posted By buniqu On 2 August 2008 @ 18:17

«« Back To Stats Page