Comments Posted By kent

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

Ce se întâmplă cu tine când te droghezi / mărturia unui om după ce-a tras pentru prima dată

Georgiana tu ai buletin ? dai dintr`un film in altu…care`i scopu acelui coment ?….te`ai apucat de fumat tigari in wc la scoala si vii sa ne spui noua cu ce se mananca ? :))

» Posted By Kent On 4 April 2013 @ 12:06

@silviu: ms

» Posted By Kent On 4 April 2013 @ 12:05

@mFlorin: ai dreptate….mentalitatea se schimba odata cu inaintarea in varsta….sper doar sa nu se schimbe in rau….e ciudat oarecum si cu gandirea asta :) cel putin eu aveam impresia ca le stiu pe toate…dar in ultima vreme am ajuns sa privesc tot cu alti ochi…..si nu stiu daca e bine sau nu….daca m`am trezit sau daca am ramas “marcat”…..si daca ar fi sa dau vina pe ceva….acel ceva ar fii legalele……mai pot sa spun ca mi`am revenit in proportie de 99%…mai ramane doar regretu ala ca am fost prost si am incercat asa ceva….in rest sunt mandru de mine …..mandru ca nu am fost asa de slab precum alti nefericiti ce au cazut prada mirajului etnobotanic. Repet : cine e tentat sau incurajat sau indemnat sa incerce asa ceva, sa NU O FACA ! e spre binele vostru sa alegeti ce trebuie pentru voi in asa fel incat sa nu deveniti sclavii acestor stricaciuni ! Pace !

» Posted By Kent On 5 March 2013 @ 11:26

salut la toata lumea…am citit aproape toate comentariile voastre si am vazut ca sunt cativa pe aici care au niste idei bolnave gen: sa ma apuc de droguri ? Sunteti cretini in pula mea daca va ganditi sa puneti asemenea intrebari !!! Drogurile oricum ar fii ele nu sunt bune…ca vorbim de legale sau ilegale toate dauneaza intr-un fel sau altul !! Nu sunt dependent si multumesc la Dumnezeu ca m-a “salvat” ca sa spun asa !! Am fost “indemnat” de anturajul in care eram sa bag maria…cu toate ca inainte sa o fac spuneam ca eu nu o sa fac asa ceva in viata mea….dupa un timp am cedat….prima oara a fost urat…mergeam pe strada cu 4 prieteni si fumam toti dintr-un joint …dupa primele 3-4 fumuri am simtit ca parca incep sa plutesc usor..nu era grav…am zis sa mai bag ca sa ma ia mai tare….ce a urmat dupa a fost foarte nasol….halucinatii..paranoia…nu ma puteam tine pe picioare….aveam impresia ca prietenii mei m-au drogat ca sa poata sa ma duca pe camp sa ma omoare…evident eram prea spart si prea paranoic …dupa ce a trecut chestia asta am jurat ca nu mai bag in viata mea, dar dupa cateva saptamani am bagat iara..cu aceeasi prieteni..am tras mai putin…am avut o stare de bine….cu toate ca imi era oarecum frica sa nu ma ia mai tare si sa dau iara in paranoia….a fost ok !! Dupa o perioada de bagat maria eram deja obisnuit…nu ma simteam dependent….dar din lipsa de bani am bagat legale…tot cu aceeasi prieteni ! Am fumat Bonzai,Diesel,CM 21, Head Shot, Boom, Ninja, etc….am ajuns sa slabesc 15 kg intr-o luna…eram spart in fiecare zii…..mi-am pierdut locul de munca unde lucram de 5 ani de zile….m-am despartit de prietena mea cu care statusem 2 ani jumate…am dezamagit-o pe mama saraca…care stia ce fac dar probabil era prea suparata sa ma mai certe sau sa incerce sa vorbeasca cu mine pe tema asta….probabil nici nu se astepta ca eu sa fac asa ceva. Poate v-am plictisit cu povestirea mea…dar vreau sa trag un semnal de alarma asupra drogurilor legale…Fratilor daca vreti neaparat sa fumati , NU BAGATI LEGALE !!!!!!! eu am plecat din tara …de aproape un an stau in Franta, ii multumesc la Dumnezeu in fiecare zii ca am reusit sa scap de legale…am fost tare si am renuntat la ele….dar creierul meu nu mai e la fel…stiu ca ceva s-a schimbat…nu mai sunt eu cel care eram inainte…dar ma bucur ca am putut sa renunt si indemn pe toata lumea care vrea sa fumeze….FUMATI MARIA !!!!! NU LEGALE !!!!

» Posted By Kent On 26 November 2012 @ 16:02

Cum sa faci sa-ti arate melodia la status!

foarte tare pluginu mi sa instalat direct si sia facut setarile singur uitati un screen daca nu ma credeti :X :X :X X:

http://img171.imageshack.us/img171/7808/kent.png

» Posted By kent On 20 November 2009 @ 21:32

«« Back To Stats Page