Comments Posted By lordneo42

Displaying 1 To 13 Of 13 Comments

Tu chiar ești de acord cu mita și corupția!?

Adevarul este ca am auzit de la o prietena, ca chiar profesorul(tipa este la postliceala Ana Aslan (medicina))le incuraja sa ia banii care i se ofera pentru ca pacientii “sa se asigure sa sunt pe maini bune”. Dupa parerea mea este o prostie…
Later!

» Posted By lordneo42 On 26 February 2010 @ 22:45

O mică asemănare între religie și știință

Ok am inteles opinia ta dar de ce a fost nevoie de dublu comment ? Sunt si eu curios de ce ti-ai pus numele NoBody? Cumva ai auzit de celebra afirmatie: “Nobody is perfect, i’m nobody” ? Deci te crezi perfect. Daca crezi in religie admiti faptul ca “Iisus” a fost singurul “om” fara pacat (adica perfect) .Opaaa ditamai contradictia:te crezi la fel de puternic ca zeul tau.
Btw am doar 19 ani. O seara placuta in continuare.

» Posted By lordneo42 On 29 September 2009 @ 18:36

Dupa cum vad, bazele credintei noastre (in stiinta sau in zei) au cateva adevaruri(care sunt crezute doar de o parte), acuma doar cu ajutorul timpului ne vom da seama cine a gresit si cine nu.

» Posted By lordneo42 On 18 August 2009 @ 09:55

draga laav … se pare ca esti dezorientat/a … stiu asa e prima oara cand iesi din cochilia numita credinta oarba. Incearca sa iti pui intrebari si sa cauti raspunsul la aceste intrebari. Universul este intr-o continuo transformare, stele noi se creaza, unele mor si creaza gauri negre care absorb tot ce e in jurul lor…. intrun final va raman o singura gaura neagra suprema numita singularitate . Cand nu o sa mai ramana nimic de absorbit acel punct e materie se transforma in energie, acea energie da nastere la un nou univers, este un proces continuu. In plus omul este “animalul” cel mai evoluat de pe fata manatului, si acuma nu ma refer la evolutia in care ne apar ghiare si colti din ce in ce mai mari si mai taiosi, ci ma refer la evolutia creierului nostru, care chiar in acest moment evolueaza. Si stiinta stii ce e de fapt? o succesiune de accidente in care ne-am dat seama de ce se intampla in natura. Daca nu crezi in universul continuu atunci cum de crezi ca “dumnezeu” este dinaintea timpuli si a spatiului.

» Posted By lordneo42 On 13 August 2009 @ 01:34

Nu am nevoie doar de cuvinte, vreau dovezi stiintifice care sa fie insotite de link catre un site de specialitate. Si in plus comparatia pe care ai folosit-o nu e deloc buna. Si sincer ma bucur ca ai adus vorba de fericire sau de dragoste. Pentru cunostinta ta aceste lucruri le simti cand in sange ai anumite substante care te fac sa ai acea senzatie, btw ai auzit de chimia dintre persoane? este aceiasi lucru cu dragoste la prima vedere. Totul este controlat de creier…. Stii de ce e fericit bunicul tau? Raspunsul este chiar simplu.. nu pentru ca la apucat pe dumnezeu de picior si pentru ca a trecut la un alt nivel.. a evoluat … si-a indeplinit o misiune … nu stiu sa explic in cuvinte. Stii senzatia aceia pe care o ai cand inveti sa mergi pe bicicleta prima ora? sau acea senzatie pe care o ai cand iubesti prima oara? este ceva nou ce nu ai mai incercat si creierul produce multa serotonina si endorfina in organism si simtim ca plutim nu alta… este sentimentul de fericire absoluta. Si ca sa documentez ceea ce am spus am aici sursa
Cam atat am avut de spus si sper sa imi iertati romana de balta, profesorul cu care am facut romana inca mai spala pe jos.

» Posted By lordneo42 On 12 August 2009 @ 23:57

Poti sa le prezinti? Singura cale ar fi doar calatoria in timp, dar cum inca nu exista asa ceva nu ai cum sa ai dovezi…

» Posted By lordneo42 On 11 August 2009 @ 02:01

Ya right . Chiar crezi ca nu am habar de ce vorbesc? Esti asa de sigur? Ce face indoctrinarea din om .Si de unde stii ca a fost chiar fiului sau si nu un om obisnuit ? De fapt de unde stii ca chiar a existat si biblia nu este o carte plina de basme? Si de unde stii ca exista viata eterna? Din cartile pe care le citesti? Ale scrise de nu stiu care calugar? Daca vreau ma fac si eu calugar si scriu ce vreau si lumea o sa creada orbeste….Invata sa mai gandesti si tu singur. Priveste lume dinafara cutiei in care traiesti!!!! Nu ai cum sa ma combati asa ca renunta. La aceste intrebari nu ai cum sa imi explici pentru ca nu ai dovezi…

» Posted By lordneo42 On 9 August 2009 @ 12:51

Cum ziceam .. pe vremea lu bunicamea era alceva… toti era indoctrinati cu asa ceva …. ei deabia stiau de radio sa nu mai zic de instrumente stiintifice si in plus cine vrea sa vada un atom se duce si inchiriaza acel microscop sau nu stiu exact cum se face ca sa intri in posesia lui. In schimb daca te rogi mult la dumnezeu este la fel ca si cum m-as gandi cam 4 ore pe zi la nu stiu ce lucru. Normal ca creierul deja vede acel lucru peste tot. Asa ca ce au vazut acei oameni a fost o iluzie, O SIMPLA ILUZIE, nimic mai mult.

» Posted By lordneo42 On 3 August 2009 @ 14:17

Se vede ca ai chiulit o gramada de la scoala….Poti sa vezi atomii, sa le faci poza, sau ce vrei tu cu ajutorul unui dispozitiv numit microscop electronic care poate patrunde in lumea atomilor.Si in plus prin diferite reactii chimice poti sa determini ca materia este formata din atom. Si acuma revenind la “povestioara” scornita de tine eu am dat exemplu de cum poti arata existenta atomului dar tu poti sa imi dai exemplu de existenta lui Dumnezeu?

Raspunsul este : NU!

btw religia este stiinta trecutului cand nu puteai sa studiezi fenomenele ci doar iti dadeai cu parerea.

» Posted By lordneo42 On 3 August 2009 @ 14:01

Michael Jackson a murit din cauza unui atac de cord.

Tare asta, dar ca sa zic adevarul, Darky a trecut pe lumea cealalta, adica lumea LINEAGE II. Ii uram sa aiba parte de un loc fericit si plin de verdeata. Vesnica lui pomenire… vesnica lui pomeniiire !!!!!

» Posted By lordneo42 On 25 July 2009 @ 16:28

Eu tot nu cred ca a murit. Poate a vrut o pensionare fericita, sa nu mai umble paparazzi dupa el, sa nu ii mai faca poze la nas….. si toate cele

» Posted By lordneo42 On 23 July 2009 @ 08:11

Cum sa instalezi si configurezi TeamViewer.

incearca sa ai aceiasi versiune cu persoana la care vrei sa ii intri in pc. e si asta o solutie

» Posted By lordneo42 On 31 July 2009 @ 19:57

emo kids (wannabe)

Draga rikky … ce iti spun tie este valabil pentru toti: DACA ESTI EMO NU TREBUIE SA TE TAI NEAPARAT, NU TREBUIE SA ITI FACI SEMNE CU LAMA DE RAS, NU VA LUATI DUPA CE E LA MODA CI LUATI-VA DUPA CE VA PLACE VOUA !!!

» Posted By lordneo42 On 5 January 2010 @ 22:04

«« Back To Stats Page