Comments Posted By mety90

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

Scrisoare către elevi!

Sincer, Florine nu ştiu dacă vei rezolva ceva dacă te alături grevei profesorilor. Ştiu că ceea ce ai scris în acest articol este adevărat, şcoala nu ne învaţă ce este bine pentru noi, ca oamenicare ar trebui să se integreze după şcoală în societate, dar dacă vei îndemna şi pe alţii să participe şi ei la greva profesorilor s-ar putea să se ajungă la următorul lucru: se va îngheţa anul şcolar, şi eu bag mâna în foc că şi la anul va fi ca anul acesta, adică să nu le dea bani la profesori, sau poate chiar mai rău. Şi, în concluzie, la ce s-a ajuns???
Ştiu că este dreptul profesorilor de a face grevă pentru că nu le dau bani cei de la guvern, dar dacă vor face şi elevii alături de profesorii cred că ŞCOALA nu va mai exista. Asta este părerea mea. Bani să le dea la profesori nu or să fie pentru că ei deja sunt la al patrulea sau al cincilea împrumut, şi serios, cine o să le mai acorde lor împrumut??? NIMENI.
România peste câţiva ani nu va mai exista pe hartă ;)

» Posted By Mety90 On 31 March 2010 @ 19:46

Nu fi indiferent când trebuie să alegi ceva!

Ştiu că nu are nimica cu întrebarea “cum îmi stă mai bine, din astea x fuste/etc”, dar ce ai spus mai sus “Asta se poate adapta la orice altă situație. A fost doar un exemplu treaba cu alesul unei haine.”, nu crezi că te poate întreba şi ce am spus eu??? Îţi spun eu că da.
Dar treaba cu schimbatul chiar nu am înţeles-o. Cînd am spus “poate tu vrei să se îmbrace foarte sexy” m-am referit la faptul că doar nu ai vrea să mergi la un party cu una care se îmbracă ca o babă, nu? Vrei ceva cât mai decoltat, să te lauzi cu ceea ce ai lână tine, nu ţi se pare corect??? Nu m-am referit la faptul că trebuie să se schimbe în aceeaşi cameră cu mine.

» Posted By mety90 On 21 February 2010 @ 20:43

Da aşa este. Ea te întreabă cum să se îmbrace ca să arăte bine pentru tine, dar ea gândeşte-te că poate tu vrei să se îmbrace foarte sexy (că doar nu vrei să se îmbrace cu o fustă până la genunghi, nu?) ea ce părere iţi poate forma despre tine când sunteţi împreună de doar 2-3 zile???

» Posted By mety90 On 21 February 2010 @ 20:28

În sfârșit știm sigur cum va fi bacul din 2010

Stati ma linistiti ca am dat si eu bacul anul asta si la probele orale nu a picat pe nimeni, chiar daca erau cu mine in sala de examen unii care nu stiau nici macar sa citeasca biletul, si tot le-a dat un 6 amarat… Si la probele scrise sa fim sinceri… Daca dai de o comisie buna va spun eu ca luati bacul… Eu am dat de o comisie buna la proda D si am luat, in conditiile in care nu stiam nimica :))

» Posted By mety90 On 3 October 2009 @ 09:52

Tema noua, vreau feedback.

Sa stii ca tema este una potrivita, deoarece afara toata natura este verde, asa cum este si blogul tau:D . Nu sunt prea cunoscator in domeniul blogului, ca altii care fac treaba asta de ani de zile, dar sa stii ca mie imi pace, si o sa citesc in continuare postarile tale (dak asa se numesc…). Cel mai mult imi place faptul ca ai ambitie si faci acest blog cu drag, nu pentru bani sau alte chestii cum fac altii…

» Posted By mety90 On 16 April 2009 @ 18:32

«« Back To Stats Page