Nu, nu ‘homework’. Teme de blog, adica themes. De curand (adica acum vreo saptamana, ca joia trecuta parca a fost ieri) un prieten imi spune ca tema mea arata nasol. Eh, nu m-am panicat prea tare. Mie-mi place si asta conteaza. Dar dupa ceva timp de gandire mi-am dat seama ca trebuie sa fie o tema buna, sa nu te doara ochii cand citesti, sa stii unde gasesti ce cauti, sa stii unde e un buton anume, etc. Si ce conteaza cel mai mult e ca cititorilor sa le placa. Deci m-am gandit sa o schimb. Faza e ca am tot cautat, si nu am gasit nimic (eh, is nehotarat, asta e). Dar totusi am gasit cateva teme. Cinci in total, dintre care una mi se pare cam aiurea, una are multe erori (greu de modificat), alta e buna, dar nu-mi place ca arata numai primul post, si cealalta imi place, doar ca mai trebuie modificata sa nu mai aiba fixed width.
Anyway, mai jos este un poll. Votati acolo numele temei care va place mai mult, si care merita modificata si intr-un final pusa pe blog.
Va rog uitati-va peste ele un timp, analizati-le putin si votati. NU votati aiurea, fara sa va uitati peste. Mai rau faceti!
Tema 1
Tema 2
Tema 3
Tema 4
Tema 5
Bun. Mie imi place cel mai mult tema 1 si 3.
Tema 1 e simpla de modificat, are 2 sidebars, incape orice pe ele. In schimb nu-mi place ca arata numai ultimul post, celelalte sunt facute mici sub el. Eh, cred ca se poate face sa arate normal.
Tema 2 e chiar dragutza. Nu stiu cum vi se par culorile :-? Eu totusi nu inteleg unde e sidebar-ul :D
Tema 3 e iarasi superba. La asta o sa scot din josul paginii acel ‘about me’. Pagina about me s-a bagat singura acolo :) .
Temele 4 si 5 sunt vazute in ultim moment, in timp de postam. Dragutze si ele.

Ok, acum urmeaza partea cea mai grea. Hotararea. Eu vreau sa ma hotarasc prin eliminare. Adica o elimin pe tema x din motivele x y z.
Ce conteaza acum cel mai mult? SFATURI! Dati-va cu parerea. Care pare mai frumoasa, ce mai trebuie modificat la tema x pentru a merita, etc!
[poll=2]