Am intrat într-un fel de buclă urâtă din care nu prea mai pot ieși. Nu știu exact motivul, dar văd efectele negative. Probabil căldura asta ucigătoare m-a împins spre acea ‘buclă’ nenorocită. Efecte negative ar fi destule, toate plecând de la non-putința de-a face orice (aka lene, dar shht, asta rămâne între noi).

Aș putea spune că mi-am creat o zonă de confort din care nu mai vreau să ies, dar aș minți, pentru că VREAU sa ies din orice-aș fi acum, pentru că îmi dăunează în majoritatea lucrurilor din viața mea și ȘTIU c-aș putea face mult mai multe.

Mă rog, prin articolul ăsta vreau doar să anunț cititorii (DACĂ or mai fi vreunii) că nu m-am lăsat de hobby-ul ăsta (blogging), doar ca trec printr-o perioadă mai ciudată de care mă chinui sa scap, cu care duc un mare război (psihic?) să scap. Și-o să scap! Și-o să revin! Puțină răbdare :)

Idei am avut MULTE în ultima perioadă, și-aveam despre ce scrie, dar nu știu din ce motiv n-am scris. Am fost FOARTE delăsător în ultimul timp și mereu amânam. Amânam până când uitam!

Anyway, ideea e că mi-am dat seama c-am luat-o pe o cale greșită și că încerc să mă întorc pe drumul cel bun.

Cheers & stay close :)

PS: Lucruri de reținut, despre care o să scriu în curând:
1. Femeile conduc lumea.
2. Hai să înotăm printre căcat și meduze.
3. N-ai bă unde să te fuți și tu în liniște.