*Continuarea articolelor “Statul, cel mai mare cămătar!” și “Care-i legătura dintre Casa de asigurări de SĂNĂTATE și banii intrați în contul tău!?“.

E ca și cum ar veni mafia la tine la ușă să-ți spună: Vrei să ieși din casă? Atunci dă-mi lunar 16% din veniturile tale, iar eu te voi lăsa să ieși afară din casă!
***
Ăsta ar fi CAS-ul, varianta de mafie de la noi!

După care ieși afară. Și vine altă bandă mafiotă la tine și-ți spune: Vrei să trăiești? Atunci dă-mi lunar nu-știu-cât% din banii munciți de tine, iar eu te voi lăsa să trăiești!
***
Ăsta ar fi FISC-ul, varianta de mafie de la noi!

După care ajungi la un magazin. Și vrei să intri. La intrare e altă mafie ce-ți spune: Vrei să intri? Atunci dă-mi lunar nu-știu-cât% din salariul tău iar eu te voi lăsă să intri în acest magazin!
***
Ăsta ar fi alt sistem de la care care ne oprește alți bani din salariu pentru infrastructură cică.

După care intri în magazin. Cauți ceva interesant și vrei să-l cumperi. La casă îți spune Vrei să cumperi acest produs? Dă-mi 24% din prețul produsul și ți-l voi da, dacă nu, pune-l la loc în raft!
***
Ăsta ar fi sistemul TVA-ul, altă variantă de mafie!

Într-un final observi că pentru a putea ajunge să-ți cumperi o simplă sticlă de apă, trebuie să dai mai bine de jumătate din banii munciți de tine mafiei (banda asta se numește STAT)

Pe vremuri erau mai multe benzi mafiote care-ți cereau bani să poți face diverse chestii. În ziua de azi toate au fost doborâte de puternicul STAT, care acum el face legea. El îți cere bani ca să poți ieși din casă, să-ți permită să trăiești, să poți intra într-un magazin, să poți cumpără ceva!

Toți avem câte ceva de comentat în legătură cu un sistem greșit. Și îi auzi de toți brejii populației spunând nu mai comenta, dacă nu-ți convine fă ceva!
Să mori tu!? Ia ia-te tu la bătaie cu o gașcă mafiotă cu peste 1000 de membri! Hai, să te văi, curajosule, cum faci tu o schimbare!!!
E mafie, bă! 10 de-alde noi vs. 1 de-al lor și tot ne-ar doborî! Darămite 1 de-al nostru vs. 1000 de-al lor! Ha! Ce glumă bună!

După ce-ați citit asta vreau să vă recunoașteți că suntem conduși de o bandă mafiotă foarte mare, care face legea pe străzi și în ORICE aspect al vieții noastre!!!
Nu avem ce face. Dar măcar nu mai trăiți cu impresia că există cineva care ne vrea binele. E doar o bandă mafiotă care-ți vede de-ale lor, și care îți cere bani ca să te lase să trăiești!

Te-ai născut într-o rasă în care e foarte dificil de supraviețuit. Ești cam un sclav, ești obligat să muncești, măcar de-a produce banii pe care ți-i cere mafia, ca să nu te omoare!
Ești obligat să muncești ca să poți rămâne în viață! Hobby-uri? Pasiuni? Vrei și de-astea? Atunci îți trebuie și puțină inteligență să știi cum să fentezi mafia, din când în când și unde se poate!