Am terminat cu toate modificările blogului și m-am decis să le scriu și să cer feedback :)

1. Tema. Am schimbat tema (design-ul) cu una mai curată, mai simplă și sper că și cu un text mai lizibil.
Ce mă interesează cel mai mult e să se poată citi rapid un articol și fără dureri de cap (adică de ochi). De aceea am nevoie de feedback și te rog să lași un comentariu în care să-mi spui cum ți se pare acest font, font-size și line-height (aka: spune-mi dacă poți citi lejer)

Tot legat de temă, dacă ai timp și/sau chef poți să-mi spui și ce nu-ți place (legat de orice aspect al temei/blogului) sau ce-ți place atât de mult încât nu merită schimbat. Asta o poți spune dintr-o privire rapidă sau o alta mai detaliată. O să mai schimb ‘chestii’ și vreau să știu ce-ar fi recomandat să schimb și ce să păstrez.

PS: Mulțumesc anticipat celor care-și vor da cu părerea aici ;)

2. Domeniul. Adică numele de domeniu. M-am hotărât că a trecut timpul nick-urilor și ar cam fi cazul să mă prezint cu numele real. În plus, că tot vorbeam în articolul anterior despre seriozitate, mi se pare mult mai ok să te prezinți / să scrii cu numele tău, decât cu un nick.
Poate că greșesc, sau poate că nu. Zoso e cel mai bun exemplu pe care-l pot da. În articolul ăsta am rămas uimit, când președintele Traian Băsescu i-a spus “zoso …” ceva gen “bună ziua”. Deci uite că nu e ceva neapărat rău în a te prezenta cu nick-ul tău. Dar na (…)

3. Numele / nick-ul. Până acum toți mă cunoșteam drept ‘darky’. Așa mă semnam când postam comentarii pe alte bloguri, așa îmi făceam conturi pe alte site-uri (gen tracker, forum, etc), același nick îl am pe y!mess și cam peste tot. Într-un fel sau altul îmi ‘construiesc’ un brand personal cu nick-ul ăsta. Și cum din ce în ce mai multe “chestii” se fac online, n-aș vrea ca peste vreo 10 ani sa fiu recunoscut drept “darky” sau să mă prezint “Bună ziua, mă numesc Florin Motoc, sau darky, după cum mă știți dvs
Încă o chestie foarte importantă. Mă gândesc că pe viitor când îmi voi căuta un job, e posibil ca respectivul angajator să mă caute pe google (din diferite motive). Ce-o sa găsească dacă-mi va căuta numele? Nimic! Acum înțelegeți de ce-am ales să-mi fac un oarecare brand cu numele meu.
PS: Înțeleg perfect că dacă cineva mă va căuta pe google va afla cam tot ce fac eu pe internet, dar sper că o să am grijă să nu-mi ‘stric brand-ul’ :)