Comments Posted By anyela

Displaying 1 To 9 Of 9 Comments

Ce se întâmplă cu tine când te droghezi / mărturia unui om după ce-a tras pentru prima dată

Nu e vorba de supradoza, e vorba ca-ti distrugi plamanii…

» Posted By anyela On 1 November 2009 @ 23:34

yeah sure… si marmota ce mai zicea? =))

» Posted By anyela On 27 October 2009 @ 00:02

E decizia fiecaruia. Eu acum mi-am spus parerea, pe care inca o sustin. Acum depinde si de tine si de caracterul tau. Daca tu consideri ca te poti abtine de la altele mai rele, e treaba ta. Take care! ;)

» Posted By anyela On 26 October 2009 @ 00:34

Ceea ce ai descris tu mai sus este exact ceea ce se intampla dupa ce fumezi una legala. E trist cum din cauza anturajului si a curiozitatii multi dintre noi incearca astfel de prostii. Exista persoane care reusesc sa se impotriveasca sentimentului ce vine dupa prima data. Reusesc sa spuna acel “stop”. Din pacate insa, sunt prea putini care fac acest lucru si prea multi care zic: “eh, n-are nimic, doar e legala, doar nu ma apuc acum de coca sau mai stiu eu ce tampenii”. Ei, bine, timpul trece, iesi cu baietii, mai fumezi una, doua, noua… iar la un moment dat curiozitatea te face sa incerci si altele, ca deh, astea devin prea usoare si parca nu mai ai senzatia de la inceput. E mult mai intelept sa alegi drumul spre viata decat cel spre moarte. Multi dintre voi o sa radeti si o sa ziceti, ha, ce mai abereaza asta pe aici; Cunosc prea multe persoane care au inceput asa, iar din pacate pentru ei, au ajuns pe un drum prost. Recunosc, am incercat si eu; mai mult din cauza anturajului decat a curiozitatii. Ma intreb totusi: daca n-as fi avut de unde sa incerc, as fi cautat cumva sa-mi fac rost de una singura, doar ca sa vad cum e? Sigur nu. Asa ca in primul rand alegeti-va prietenii cu grija. Iar daca nu se poate, incercati sa spuneti nu drogurilor. Si “legala” e un drog, doar ca nu exista in lege ca interzisa.

» Posted By anyela On 25 October 2009 @ 20:35

Wow ce combinație: Within Temptation feat. Chris Jones – Utopia

Foarte frumoase melodia si videoclipul.

» Posted By anyela On 27 October 2009 @ 00:11

Să vorbim puțin despre relații

Imi place ce ai scris mai sus. E adevarat ca subiectul este destul de amplu si ai fi putut scrie mult mai multe despre, chiar pana la epuizare as putea spune.
Din experienta mea, dupa 2 ani totul se destrama. Dar nu pentru ca ar vrea amandoi acest lucru. De cele mai multe ori se intampla ca unul dintre cei 2, dintr-un anumit motiv sa ajunga sa caute pe altcineva. Asta se intampla fie din pierdere de interes fata de persoana cu care este, fie din simpla curiozitate. Ajungi intr-un punct al relatiei cand totul ti se pare monoton.
Nu doar iubirea este cea care mentine o relatie, ci si comunicarea, intelegerea, dar mai ales fidelitatea (care tine de noi pana la urma). Cati dintre noi nu ne-am dorit sa ne-o tragem cu vecinu’/vecina care arata super bine? Ei bine, multi chiar. Dar o parte din noi nu o fac. De ce? Din iubire pentru cel/cea cu care suntem implicati intr-o relatie, din intelegere, dar mai ales dintr-o cauza mult mai simpla (aici ma plasez eu). Ne punem in situatia lor: “cum m-as simti eu daca as afla ca el m-a inselat cu alta? Groaznic” Gandirea e ceea ce ne deosebeste de animale. Se stie ca foarte putine animale sunt monogame (nu-mi amintesc acum procentul).
Din punctul meu de vedere, pentru ca o relatie sa mearga trebuie sa exista: iubire, intelegere, comunicare, gandire si mai ales respect.

» Posted By anyela On 27 October 2009 @ 01:09

Povestirea unui vis

Amuzant vis =)) Am ras pana nu am mai putut :)) terminator? Lineage? :))

» Posted By anyela On 27 October 2009 @ 00:34

Oare chiar merita profesorii salarii cu 50% mai mari?

Eu incerc sa spun ca peste tot exista persoane mai proaste in ceea ce fac. Asta nu inseamna ca din cauza unora trebuie sa sufere toti. Cati politisti isi merita salariile? Cate cadre militare stiu ce e ala serviciu militar? Cati doctorii stiu meserie cu adevarat? As putea continua cu exemplele pana maine. Sunt n persoane care stiu meserie si m persoane care doar isi iau un salariu degeaba. Pentru alea m persoane trebuie sa sufere si cei n? ;)

» Posted By anyela On 27 October 2009 @ 01:14

Nu sunt de acord cu tine. Un profesor, care-si bate capul cu facultatea, are atatia ani de invatamant in spate sa aibe un salariu mizer, mai mic chiar decat al unuia care n-are nici liceul terminat? Sunt intr-adevar exceptii de profesori prosti, dar stam si ne gandim, nu in fiecare domeniu exista pleaba? Doar in invatamant? Mi se pare inadmisibil ca un parlamentar care sta cu curu pe scaun si se scobeste in nas (scuzati expresia) sa primeasca un salariu pentru acest lucru, iar un profesor sa stea si sa se milogeasca pentru niste bani pe care ii merita pe deplin. Pentru ce sa ma fac profesor sa vin acasa innebunit de elevi, cand pot sa ma angajez oriunde pe acelasi salariu sau poate pe unul mai mare?

» Posted By anyela On 27 October 2009 @ 00:46

«« Back To Stats Page