Comments Posted By Alexandra

Displaying 1 To 16 Of 16 Comments

Cea mai bună minciună

@mFlorin: Vai,eu o fac mereu!Nu e frumos,nici bine.Eh.

» Posted By Alexandra On 3 January 2013 @ 23:26

Îndrăgostește-te de persoana potrivită

@Radu: Si eu tot la poli:)) Si totusi,sunt foarte copilaroasa,de aceea tind sa umblu cu baieti mai mici decat mine!Cei mari mi se par prea trecuti prin viata.

» Posted By Alexandra On 4 January 2013 @ 14:15

Da,ai dreptate,insa suntem la varsta la care diferenta se vede,eu avand 19,el 17.
Haha,si,in plus,nu stiu de ce,ma gandesc mereu si la partea ce tine de cultura,vise,inspiratii.Tipul meu trebuie sa creada in Dumnezeu,sa aiba o tona de vise si sa vrea sa le puna in aplicare,sa nu fie tampit..
Te-am plictisit?Si distanta Bucuresti-Bacau e naspa.Poate ne vedem prin poli,la o plimbare si discutii d-astea:)) Noapte faina!

» Posted By Alexandra On 4 January 2013 @ 03:22

Ceea ce spui tu e foarte frumos.Intr-adeva,nu neaparat te indragostesti de persoana aia,dar ii dai o sansa.Sa iti spun ce am patit eu de revelion.
M-am dus intr-un loc nou,unde ma chemase un tip de care imi place.Nu cunosteam prea bine prietenii lui,chiar nu-mi placeau deloc fetele din grup.
Totusi,totul merge bine,ma distrez etc etc,dar in cele din urma imi vine rau de la bautura.
Dar rau, cum nu am mai patit niciodata.Am combinat urat tigarile si bautura tare si,,…ma rog.
Ideea e ca am avut noroc de un tip care m-a condus la baie,m-a ajutat.Eu pur si simplu era sa intru in coma.Tipul asta mi-a adus apa,servetele,de mai multe ori,nu m-a scapat din ochi nicio secunda.A stat cu mine 30 min,in timp ce celalalt,pentru care venisem,doar a venit,s-a uitat la mine,si a plecat.Deci,hm!
Pacat ca e o diferenta de 2 ani intre noi,eu si baiatul sufletist,altfel i-as acorda mai mult de o sansa!;)

» Posted By Alexandra On 3 January 2013 @ 23:22

Invisible in yahoo messenger. De ce!?

nu ma inte pe mn parcari destea :p :p

» Posted By alexandra On 4 December 2009 @ 14:52

Tomb Raider Underworld. Opinii.

haha lol ar fi o idee da park nu ar mai suna a lara nici cum am zis io nici u =)) k deh Lara ii cu morti vii si locuri nemaintalnite….creepy if u think about it…

» Posted By Alexandra On 24 February 2009 @ 20:32

dar as vrea de data asta cu oameni monstrii ma sperie :D desi astia din ultimul mi-au plakut si m-am distrat ;)) dar anyway ash vrea undeva in oras nush sa zicem k in alt an 2012 toti au murit ( doamne feri! ) si lara trei sa kute un portal sau cv cu care trei sa se duk in trecut sai salveze hai k am imaginatie ^^ ma duk sa vb cu aia de la eidos ;))

» Posted By Alexandra On 15 February 2009 @ 22:12

sa speram ca da

» Posted By Alexandra On 15 February 2009 @ 22:10

Ahh…damn anyway la multi ani tot ce-ti doresti si sa fii fercirit buey :P :* mai vbm

P.S: P mes…stii u nu preas cu el…nu am mai intrat dak e mail sau aci :P ms popik ;))

» Posted By Alexandra On 5 February 2009 @ 23:19

Haha cu placere chestiutza e si cred ko sa te…demoralizez oleaka da nu stiam da orikum la multi ani eu am zis deoarece a mai trecut un an si eu p mess ….mai rar dau..aja k la multi ani adik un an nou fericit :P dar orikum la multi ani ji pt implinirea a…??? :-SS oopss..orikum la multi ani tot ce-ti doresti si un an nou plin de realizari si bucurii ;) ^^ e bn ji aja da pe kt e mai exact? :-\

» Posted By Alexandra On 2 February 2009 @ 19:52

Hey sal cmf nu am mai vb de mult bn nici nu prea intru :P Nush dak ti-am zis da terminai joku kred k ti-am zis fu sooper si varamii kre nu-i cu astfel de jokuri bn nu-i in general cu jokurile ii plaku ffffff mult ;) orikum app La multi ani si mai vbm sper :P pop si ms pt tot

» Posted By Alexandra On 28 January 2009 @ 19:35

p.s: dupa l-am terminat era ala care fluiera k nu a fakut nic :-\ ” aja nuj d c la pus pala kre se intreaba :-??

» Posted By Alexandra On 12 December 2008 @ 18:32

Dap pei eu daca e sa stau ori ma jok ori imi verifik mail,myspace si youtube…si in rest kut nuj poze din filme animeuri sau poze dalea mijto 3d ;) dar in rest nuj kut muzik filme p odc ;) si atat si ziceai k nu am jokul o sa trebuiasca sa ma duk sa mi-l iau piratat nu prea l-as lua deoarece am mai avut probleme de genu si…s-a dus totu…orikum o sa ma duk sa-l kut maine vad eu dar cert e ca abea ajtept sa-l iau mie oleaka frik sa-l jok si nici anniversary nu l-am terminat :-\ ” orikum bafta cu ce ti-ai propus ms again de reply si mai vb ;)

» Posted By Alexandra On 12 December 2008 @ 18:31

@darky :P ms de reply de luat de pe net am mai incercat eu sa iau un joc si uite asa, odata cu el si virusii…nu mai stiu cred ca era cs-ul deh nu-l aveam p cd pe atc…..si cu daunatul da dar MARELE meu noroc, MULTUMESC DOAMNE! este ca…la un moment dat era sooper dependenta si ghici de ce? exact de mess…nici temele nu le mai faceam si cu scoala …eh…nici rau dar nici bine nu mergea nenica! ( mondenii :P p.s: mi-e dor de stoica :( ) dar sa trecem la ce ziceam marele meu noroc a fost ca la un moment dat…nu am mai avut cu cine sau ce sa vb…si asa o zi asa 2 asa o sapt si uite asa am inceput sa ma plictisesc si sa realizez usor usor kt de dependenta era si ce bine este acum ca nu mai sunt ( feww!! ) dar orikum usor usor poate si cu timpu si varsta realizez ji eu ce e bn si ce nu….nu cu toate dar e timp imi traiesc copilaria cat mai este timp ….deh in 2 ani is majora…repede mai trece desi akum chiar nu ma simt ca la 16 am momente in care zici k am 6 nu 16 =)) in interior tot copak..astaaa…copil am ramas :D oricum mi-a facut placere sa vbm si dak mai e cv sa pastram legatura ma rog…hai k suna a invitatie daia…gen vrei sa fii cu mine =)) )…nu dar dak mai vrei sa vbm k te vad baiat de treaba :P zi…ok pei atat pt akum ms de reply again ;) bafta in continuare si in cazut in kre ai cv teze examene etc bafta ;) Sarbatori Fericite! ( wow ce urare marpha o venit din sooflet ;;) )

» Posted By Alexandra On 8 December 2008 @ 19:51

Deci ma bucur ca am gasit si eu nijte pareri mai bune k nu am auzit dekt plangeri …..am jukt ji eu demou-l de la underworld k joku nuj unde a aparut sau dak-l au prin magazine…ji e sooper….intradevar…eu la legend..pana l-am terminat…pei imi ia mai mult timp sa ma gandesc la miscari dekt sa ma jok dar orikum…e sooper Lara e ca si un ”idol” pt mine adik nuj as fi o zi Lara…ar fi mijto :P orikum dak ai idee de unde pot sa iau ji eu jokul ti-ash fi recunoscatoare ms..p.s: nu ti-am mentionat k eu cand jok mi-e cateodata o frikaa….ma transpun atat de mult jokului..da nuj numai la TR mi se intampla ;))

» Posted By Alexandra On 7 December 2008 @ 00:19

Cum sa faci sa-ti arate melodia la status!

am facut tot ce scrie..zic eu…acum eu vad ca imi apare la status mel..dar altii vad doar asta..$A – $T ($D)

poti sa ma ajuti?

» Posted By Alexandra On 14 July 2010 @ 14:19

«« Back To Stats Page