Comments Posted By DeeDee

Displaying 1 To 8 Of 8 Comments

Haha, ce face sesiunea asta din om

In caz de nu ti-ai dat seama, m-am referit la faptul ca invatai la Analiza Matematica. Era o aluzie la materie si la stitul pe care l-ai ales ca sa abordezi o tema filozofica.

» Posted By DeeDee On 10 February 2011 @ 13:16

Nu o zic în nume de rău. Numai că modalitatea ta de abordare “analizică” fac persoanele umaniste să își pună mâna în cap și să fugă.

» Posted By DeeDee On 10 February 2011 @ 00:09

Cred că i-ai speriat pe toți. Bine că ai înregistrat citatul. Așa nu o să poată nimeni să ți-l fure. O tocăniță de viitoare și prezente.

» Posted By DeeDee On 10 February 2011 @ 00:02

Cea mai bună minciună

Până și acum continuați să vă mințiți pe voi înșivă. Nu vă cer să recunoașteți, pentru că nu o veți face. Câte minciuni ziceți pe zi? Înumărați-le. Dacă ies sub 20 mințiți involuntar.

Everybody lies

Mi se pare că este citatul care definește rasa umană. Nu te considera mai presus de el(de genul eu nu mint), că deja ai început să o faci(să te minți). Măcar o dată în ziua asta ai zis un lucru, oricât de mărunt a fost el, care a fost o minciună.

» Posted By DeeDee On 10 February 2011 @ 00:18

Comunicarea înseamnă Totul!

Frumos și înțelept ce grăiești tu. Comunicarea este o artă. Câțiva dintre noi o primesc la naștere, dar mulți trebuie să o capete pe parcursul vieții. E ca o altă îndemânare pe care trebuie să o dezvoltăm. Comunicarea ne va ajuta în orice, așa că, ar fi bine să o cunoaștem și să o folosim cât de bine putem.

» Posted By DeeDee On 19 October 2010 @ 14:48

Erau alte vremuri. Nu mai comparați!

Nu știu de ce îl deranjează atât de mult “diferențele”. Omul a fost într-o schimbare permanentă și a muncit pentru a obține varietatea pe care nu o aveam acum ceva timp. În fiecare zi apare ceva nou, în orice domeniu, și nu văd de ce am privi asta cu ochi răi. Fiecare cu părerile lui, și sinceră să fiu sunt de acord cu tine. Poate cine știe, și noi o să ajungem să spun ceva asemănător cu ceea ce cântă el. Poate la un moment dat o să fim și noi luați pe nepregătite de lumea înconjurătoare. Doream aceleași lucruri și atunci ca și cele pe care le vrem și acum( ma refer la lucrurile de bază despre care vorbești și tu), numai că acum le putem obține mai ușor, mai repede, la o calitate mai buna. Am lucrat la perfecționarea cico-ului pe care mama obișnuia să îl bea și l-am transformat în Coca-Cola și alte brand-uri internaționale. Și hai să fim serioși, sunt diferențe majore în ceea ce privește ciunga Turbo și Hubba Bubba de acum.

» Posted By DeeDee On 14 September 2010 @ 18:51

Primele cuvinte.

te implor iartă-mă. Mai dă-mi o șansă. Ultima. Te implor. Te implor. Jur că nu o să mai greșeșc. Deja știu ce trebuie să fac. Te implor. Scriu asta aici pentru că nu sunt mulți care ar mai citi asta. Mă risc. Te rog. Răspunde la telefon. Vreau să aud din gura ta.

» Posted By DeeDee On 10 February 2011 @ 00:39

:)) Vechiul și mult iubitul test. Am ajuns la final. Evrika.

» Posted By DeeDee On 10 February 2011 @ 00:26

«« Back To Stats Page