Comments Posted By ana

Displaying 1 To 9 Of 9 Comments

Îndrăgostește-te de persoana potrivită

Sincer eu exact asa am patit!!!! M-am combinat cu un tip la o petrecere.. eram cam beata, in seara aia a fost foarte dulce cu mne, a 2-a zi m-a sunat, ne-am vazut, a fost ok… am devenit amici si cu timpul am devenit iubiti! am stat impreuna o luna iar eu deja il iubeam!! As fi facut orice sa ii fie bine, as fi renuntat la orice pentru el, a avut rabdare cu mine stiind tot “dosarul” meu iar dpa o luna am ajuns in pat, nu a existat acea atractie, nici din partea lui nici din partea mea. Pentru mine sincer nu a contat insa pentru el da asa ca a vrut sa ne despartim, ne-am despartit si eu am inceput sa plang la telefon cand mi-a spus… atunci mi-am dat seama ca si el tine la mine, era foarte afectat de faptul ca plangeam insa a incercat sa imi explice ca nu avea sa mearga intre noi. Dupa cateva zile mi-a spus ca ii este greu fara mine si vrea sa fim prieteni asa ca l-am nvitat la mine… a venit si ne-a fost greu amandorora… am plans iar de fata cu el, nu m-am putut abtine.. asa ca ne-am impacat… nu a mai durat o luna si iar ne-am despartit! de data asta nu ne-am mai impacat insa vorbim zilnic… de cate ori il vad sau vb cu el la telefon ma apuca plansul.. seara de seara inainte sa adorm plang si ma gandesc la el, toata ziua ma gandesc doar la el, nu ii pot uita zambetul, nu pot uita momentele pe care le-am petrecut! Eu cred ca cel mai greu este sa ai parte de iubire dar sa nu existe atractie! Imi era greu si cu el dar si fara el… Pur si simplu noi doar ne placeam insa nu eram atrasi unul de celalalt iar acum amandoi suferim din cauza ca ne-am obisnuit sa fim impreuna… As vrea ca el sa nu mai fie atat de superficial si sa acorde o sansa iubirii!!

» Posted By Ana On 12 April 2011 @ 22:47

Comunicarea înseamnă Totul!

salut as vrea sa discutam. aceea e id
ul meu. te salut lullakrye_angel_arc_anna

» Posted By ana On 15 April 2011 @ 16:20

salut as vrea sa discutam. aceea e id
ul meu. te salut

» Posted By ana On 15 April 2011 @ 16:20

Ce se întâmplă cu tine când te droghezi / mărturia unui om după ce-a tras pentru prima dată

ce este ala Diesel?:|

» Posted By ana On 21 December 2010 @ 21:43

Invisible in yahoo messenger. De ce!?

hi! cum poate cineva vedea daca sunt invizibila doar pt unii? mi s-a intamplat asta, dar eu nu am vz pana acum niciun detector care sa poata face si asa ceva. in plus, parea sa stie si pt cine sunt on.

» Posted By ana On 14 August 2010 @ 10:29

Da un reply cu parola pentru a nu ti se sterge contul de yahoo. Yeah, right.

AM UITAT PAROLA DE LA HI5 UUUUPSS.CINE MA POATE AJUTA.SUNT FOARTE TRISTA
HELP MY

» Posted By ANA On 29 December 2008 @ 03:29

Cum sa instalezi si configurezi TeamViewer.

Veau sa intru pe pc la sotul meu de,fapt utilizam acelasi pc dar el este admnistratorul si nu ii stiu parola .cum pot intra fara ca el sa vada ceva .pe pc sunt al 2ca utilizator cum pot sai vad sms care sunt transferate de pe mobil. .mailurile si tot ce tasteaza el pe pc

» Posted By ana On 10 May 2014 @ 08:33

Cum sa faci sa-ti arate melodia la status!

buna.. am facut tot ce ai spus tu mai sus … dar mie nu imi pare nimic, daca intreb pe cineva daca am ceva la status imi spune ca nu am nimic … imi apare decat acolo sus de unde schimbi statusul nu stiu daca intelegi unde zic…. l-am mai instalat eu de cateva ori la incept mergea sa imi apara idle dar acum nu mai merge :(

» Posted By ana On 9 February 2009 @ 19:07

buna.am si eu o problema.am urmat pasii care i-ai zis tu,dar nu merge,imi apare melodia in dreapta iar la status deloc.Daca ma poti ajuta iti raman datoare.

» Posted By ana On 13 December 2008 @ 17:53

«« Back To Stats Page