Comments Posted By anonim

Displaying 1 To 15 Of 15 Comments

În sfârșit nefumător. A 3-a oară! Află unde am greșit în precedentele!

Fumez de 3 ani si organismu cere maxim 4 tigari pe zi :)
Nu pot fuma mai mult mi se face greata

» Posted By Anonim On 8 April 2011 @ 19:32

Ce se întâmplă cu tine când te droghezi / mărturia unui om după ce-a tras pentru prima dată

Sunt high si tocmai am citit articolul asta . =)) ) Am murit de ras !

» Posted By Anonim On 11 March 2014 @ 21:20

ba yo mm drogat aseara cu ninja dar am tras numa un fum unul singur si dupa 3 minute ma ia cu rasul…mam apucat sa rad din nimica…deci ma jur ca atunci daca imi arata cineva un pom incepeam sa rad…si am avut exact senzatiile prezentate in articolul de mai sus

» Posted By anonim On 19 February 2012 @ 11:03

sami bag pula am tras si eu bonzai ed 3 ori si nu am avut nici pe dq nu am ras nu am pls nu nimic..decat mi sa facut sete si foarme mancam ca un porc..deci chestia e clara pt pofta de mancare astea legale sunt vitamine…doamne ajuta!

» Posted By anonim On 3 January 2011 @ 21:14

Radeti voi de el… nu exagereaza. Sunt sigur ca povestea lui nu este nici 5% postata aici. Eu vedeam toate persoanele din camera (10 la numar) cum faceau intr-un anumit fel; toti baietii faceau gesturi diferite si eu incercam sa fac ca toti 10 odata… ca si cum ma uitam in oglinda. Te cred pe cuvant ma frate. Dupa o luna dupa ce nu am mai tras a inceput sevrajul (Cred eu). Am niste dureri insuportabile si am fumat doar de 5 ori.

» Posted By Anonim On 21 February 2010 @ 17:57

Te-ai panicat tare .. Ai fumat pentru prima oara spice si dejea faci mare tam tam .. fumeaza si tu ceva mai bun daca tot esti “expert” si apropo :)) crack nu este cocaina ,cocaina e cocaina si crack e o amestecatura de ingrasaminte de flori:)) si ma cac pe tine si pe blogu tau de kkt ..

» Posted By Anonim On 2 February 2010 @ 00:11

E bine să faci sală sau nu?

dar de persoana care te-a convins sa mergi la sala nu am auzit sa mentionezi nimic…poate ca este si meritul celui care “ti-a aratat calea“..astept sa mentionezi si aceasta persoana..

» Posted By anonim On 11 October 2009 @ 01:54

Cum sa convertesti un uncompressed video intr-un .avi!

am o problema…dupa ce inregistrez filmul eu il am deja .avi….???trebuie sa il mai convertesc?

» Posted By Anonim On 1 November 2010 @ 20:48

Cum sa inregistrezi video din jocuri cu Fraps.

Cum pot obtine sunetul cel mai bun in timp ce inregistrez?

» Posted By Anonim On 29 March 2010 @ 13:38

Yahoo!-ul nu prea le are cu indexarea corecta

pt m4d4lyn..din ce oras esti?imi pari fff…cunoscut.Cumva din Timisoara?

» Posted By anonim On 14 August 2009 @ 11:46

Oare chiar merita profesorii salarii cu 50% mai mari?

Excelent articol.
Din pacate, multi profesori nu acorda nota pe criterii obiective.
Si nu ii invata nimic practic pe elevi.
Tu ai luat nota 2 in ultima vreme?
Succes!

» Posted By anonim On 21 November 2008 @ 20:24

Iarasi despre hi5

copile fara minte io am 15 ani si eu am hi5 dar asa poze nu am mai ales la astea le dau cam 12 ani maxim si se prostesc ce zic sa ne vada baieti ca suntem frumi pe dracu mai urate nu se putea poate ca prima si a doua da dar celalalte nu mai zic……………..

» Posted By anonim On 20 June 2010 @ 22:22

Ce scarbos e sa vezi asa ceva..

» Posted By anonim On 9 January 2010 @ 23:50

Transfer scolar! Imposibil de facut (oare?)

am inteles perfect problema care o ai u.eu sunt intr-o situatie mult mai ciudata..mam mutat in alt judet si nu vor sa imi trimita foaia matricola prin fax,,sa merg eu personal,,,bineinteles sa cheltui bani ,timp pierdut si multe altele dc pt ca nu am p.c.r (pile,cunostinte ,relati) am viza de flotant pe judetul respectiv,,,,,am primit acodul scoli din judetul care mam mutat ca ma primesc la scoala ,,sc din brasov nu vrea sa dea trabsferul ,,,deci ink o data romania este cu toate sitemele la pamant,,,,,cat despre problema ta ,,parerea mea te duci la politie ,,fa o plangere pt persoanele respective,si daca ai un martor care sa zica adevarul si sa fie de partea ta e ok ,,daca nu ,,atunci tinete tare pe picioare ,,fa plangerea,,,,,si trebe sa astepti pana verifica si pana efectueaza politia ,,toate treburile ,,,,apoi sa vz ca se rezolva asta cu multa rabdare…cheama si parinti tai la scoala sa vb cu directoarea,,,,,si inca cv daca mai poti vb o data cu directoarea sau cu alte persoane importante si observi k ei vor sa te tina in sc aia ,,,parerea mea inregistreazai,,,asa ai o dovada clara pt parinti tai,,,iar in momentul ,,,hartuiri de colegii respectivi ,,lasai sa iti faca cv urme ,stiu ca pare ciudat dat u pe baza acelor lovituri poti scoate cerificat medico-legal,,,,si poti sa efectuezi multe trebuiri q el ,,inclusiv sa arati la politie ,,,,,,la inspectorat,,simulte altele,,,sper sa poti sa pleci din sc aia.iti doresc mult succes,,sper ca tia fost de folos ce am sc eu.

» Posted By anonim On 10 February 2010 @ 11:52

Cum sa faci sa-ti arate melodia la status!

imi bag **** in **** pana mai fac unu ca tn dar mai destept nu la fel de prost ca tn fgm………ca am facut exact pasii pe care u iai zis si degeaba..fgm……….nu te-oi prinde yo pe tn……………. cand mere cand se blocheaza..pls explica-mi si mie………….

*Censored!

» Posted By anonim On 21 May 2008 @ 15:40

«« Back To Stats Page