Comments Posted By geo

Displaying 1 To 7 Of 7 Comments

Nu gândi negativ când faci ceva greșit!

Invata sa ierti… sa te ierti pe tine cand ai gresit. Sa ii ierti pe altii ca ti-au gresit si sa incerci sa te indepartezi de ceea ce iti face rau.. Detaseaza-te si fa urmatorul pas cu incredere si multa iubire in tot ceea ce faci.
Alegerile pe care le facem reprezinta singura putere pe care o avem, unul dintre putinele lucruri care ne apartin cu adevarat.
Sa invatam din propriile greseli.. adevarat spus
Sa te invinovatesti in continuu pe tine pentru ceea ce ti s-a intamplat este un exemplu negativ, o abordare gresita. Spuneai ca nu trebuie sa cautam un vinovat, dar tu il cauti in tine.

» Posted By Geo On 20 August 2010 @ 16:52

Oare chiar merita profesorii salarii cu 50% mai mari?

da, am citit si cred ca adevarul e undeva la mijloc. in sensul ca nu toti profesorii sunt asa cum au fost catalogati aici, ca nu toti elevii sunt draci negri sau ingerasi albi, dar ca elev, cred ca indiferent de cat de pragatit sau de serios este profesorul, trebuie sa faci studiu individual si nu sa astepti mura-n gura fiindca la urma urmei cel mai bun mod de a insusi cunostiinte, de a intelege si de a cimenta informatia este studiul individual. e adevarat ca e mult mai greu sa faci studiu ndividual sa stai sa-ti storci creierii decat sa iti dea cineva de-a gata explicatia, dar si intelegerea ei si pastrarea in memorie este alta atunci cand ai descoperit tu(cel ce inveti) decat atunci cand ai primit-o de la altcineva. oricum, voi generatiile de elevi din ultimii 10 ani sa zc, sunteti niste mari nesimtiti si niste oameni care aveti urechi si ochi in general pentru manele, bani, telefoane mobile si masini, decat pentru scoala, dar nu uitati fratilor ca daca vreti sa invatati puteti sa o faceti oriunde, iar daca nu puteti fi si la cele mai bune scoli, cu cei mai buni profi si cele mai bune metode de predare ca tot nu invatati. acei profesori pe care voi ii tot blamati, vin si isi predau lectiile, isi iau salariul iar voi daca invatati sau nu, va priveste, pentru ac peste cativa ani voi veti fi cei ce veti suferi si nu profesorii ae caror materii nu ati vrut sa le acceptati. cine sunteti voi mucosilor ca sa judecati daca merita profii sau nu salariile? sunteti niste amarati de pustani care credeti ca parintii vostri ca intretin foarte usor, dar daca ar fi sa vi se dea drum liber nu ati fi in stare sa va castigat nici macar banii pentru mancarea zilnica, dar pentru hainele scumpe si telefoanele performante la care aveti pretentii? si daca acei profi de info nu stiu C++, oare ce credeti voi, de ce au ajuns ei acolo? v-ati pus vreodata intrebarea de ce cei care stiu C++ si sunt mai bine pregatiti nu vin in invatamant? din cauza salariilor mici. pentru ca cei care stiu info cum trebuie nu se duc in invatamant entru asemenea salarii, ci se duc la firme care-i platesc mult mai bine. deci? oare nu sistemul este de vina? daca le-ar da salariile care le dau firmele private(sau apropiate de acelea) ar veni si informaticieni buni in invatamant, dar asa vin doar cei slabi. judectai intai sistemul si apoi oamenii care sunt in slujba sa. va dorec sa aveti mintea deschisa!

» Posted By geo On 12 July 2009 @ 22:36

Iarasi despre hi5

buna am 13 ani si 9 luni si nici eu nu sunt de acord cu machiajul strident cu discoteci…baieti…mai ales cu fitele…sunt de acord cu tine daca de acum incep sa si puna poze aproape goala pe hi5 nush ce o sa faca peste 2 sau 3 ani sa umble dezbracate pe strada..mai penibil dekt asta nu cred k poate fi…am mai spus am app 14 ani sh nu imi arde de fite ,..cluburi …machiaj …iubiti..am unele colege care au prieteni si vin machiate la scoala parca scoala ar fi o discoteca nu se gandesc la imaginea pe care si o creeaza , vin cu bluye decoltate,,,colanti…nah mai nou asta e uniforma scoalara….pacat de ele sincer ..se strica de acum nu stiu ce gasesc ele frumos intr un club …fum de tigara…fete care danseaza…..nu mai spun cum ..oameni beti poate chiar copii de 13 sau 14 ani …treaba lor am mai spus si mai spun odata sunt de acord cu tine fata care ai publicat anuntul sau ce naiba e asta //////id mew e georgianaiulia70…cine vrea sa mai discutam pe tema asta …copii serios ..pupici!

» Posted By geo On 26 May 2010 @ 21:55

a fi emo vs. a asculta rock vs. a te imbraca asemeni unui emo

bai…..deci nu mai am c s spun:…toata lumea e emo,p dreaq…ii vezi k se imbraca ,isi fac coafuri ,isi indreapta parul cu placa si cand colo ii vezi in gask ,zambind…mda…..suntem emo….oo da si ma mai streseaza ceva ii vezi plini de fitze si s dau in spectacol[aruncati-va d la etaj ][k sunteti mai rau k ei][emo c sa zic;)) ]e ceva trecator aja k va sfatuiesc sa va traitzi viata si sa fiti voi insiva[sfatul meu][traiesteti copilaria!]>:D< am numai 14 ani si vad viata in roz nu in negru :P

» Posted By geo On 31 May 2008 @ 15:36

Cum sa faci sa-ti arate melodia la status!

nu imi apare melodia, apare numa castile.. dc oare?

» Posted By geo On 2 February 2012 @ 23:51

nu stiu nu inteleg

» Posted By geo On 2 July 2008 @ 21:08

Sondaje de opinie.

Caut si eu o firma care se ocupa cu sondaje de opinie(daca se poate din Bacau)

» Posted By geo On 8 November 2011 @ 16:35

«« Back To Stats Page