Comments Posted By Silviu

Displaying 1 To 13 Of 13 Comments

Probleme cu ochii din cauza monitorului?

mda…Florin ..bine ca citii eu aici ca sa te lamuresc.Si nu vorbesc aiurea pt ca eu stau cate 12 ore la calculator si n-am nici pe naiba! Deci
1. CAUZA : Monitoarele CRT au iluminarea din spate in fata …ca si televizoarele mai vechi cu tub catodic.Pentru cei ce nu cunosc ce e ala un tub catodic recititi daca nu e prea greu si cer prea mult fizica de a 11 a cred…Deci CRT sau http://en.wikipedia.org/wiki/Cathode_ray_tube te lumineaza exact in fata adica e ca si cum te-ai uita in Soare. E si normal ca ochii sa oboseasca.plus ca datorita culorilor exista variatii ale nivelului de lumina ce excita retina.(pupila se mareste si se micsoreaza de cateva ori pe secunda)

REZOLVARE : micsoreaza LUMINOZITATEA la MINIM si MARESTE CONTRASTUL ..seteaza FRECVENTA MONITORULUI cat duce,cat se poate de mare ideal 100 de herti dar crt urile in general max e 85 Hz.(poti testa cu orice camera de filmat sau cu camera telefonului si ai sa vezi niste dungi orizontale negre…cu ochiu liber nu le obs constient).
“A thin film transistor liquid crystal display (TFT-LCD) is a variant of liquid crystal display (LCD) which uses thin-film transistor (TFT) technology to improve image quality (e.g., addressability, contrast)” deci TFT e luminat de jos in sus deci afecteaza mai putin ochii,nu e cazul sa il luma in calcul.

in consecinta…de vina pt oboseala de la calculator este luminozitatea crt-urilor care s-au cam scos de pe piata + nemiscarea + pozitia incomoda..

» Posted By Silviu On 6 April 2010 @ 11:56

Biank draghe vez’ incearche se scrie shy tu korct che eo nu intzeleghe…dak tu potz azta ejty mare

» Posted By Silviu On 6 April 2010 @ 11:43

Ce se întâmplă cu tine când te droghezi / mărturia unui om după ce-a tras pentru prima dată

@Kent: bv…respect…;)

» Posted By silviu On 4 April 2013 @ 12:01

bv..Kent…respect

» Posted By silviu On 4 April 2013 @ 12:00

hai ma georgiana …chiar crezi ca nu stim asta…..eu unu pot sa ma las…nu vreau…..si iarba la fel….:)) )….nu creeaza dependetza oameni buni……totul depinde de mentalitate…;) ……

» Posted By silviu On 4 April 2013 @ 11:58

Invisible in yahoo messenger. De ce!?

@dinutza1:
nu exista niciun mod de ati “ascunde” id-ul

» Posted By Silviu On 18 January 2012 @ 00:16

Suntem plini de gunoaie.

da.Au luat tomberonu…Naa sa vedem unde mai arunci gunoi.E bun de pus varza murata in el…

» Posted By Silviu On 6 April 2010 @ 12:16

Pfff pesemne au om specializat in citirea blogurilor..si daca ai scris…uite …s-a mai redus din cantitatea pe metru patrat de gunoi….ooooyyeeee scrie de 10 ori…impreuna …vom castigaaaaa !:)) )))

» Posted By Silviu On 6 April 2010 @ 12:15

Una tare :-)

Ma…cat de tamp poate fi omuletu sau omuleata aia ca sa scrie la cautare de parca ar vorbi la telefon? Ce o fi fost in capu lui? sau al ei naa… Adica …in capu lui….o fi fost ceva? =))

» Posted By Silviu On 6 April 2010 @ 12:19

Cum sa instalezi si configurezi TeamViewer.

Radu….daca ai fi cautat pe net ai fi aflat ca team viewer e conectat prin servere in germania parca…deci FILE TRANSFER nu e tocmai punctu forte.si app daca vrei sa transferi fisiere de mari dimensiuni UPLOAD pe vreun server gratuit ( adrive punct com iti da 50 de giga spatiu tau) si apoi trimiti link de descarcare celui care vrei s-ai dai filmu sau ce vrei tu… ce cauti tu se numeste P2P (adica peer too peer sau romaneste user la user conexiune directa) si ca exemplu e strongu sau dc++ …bafta!

» Posted By Silviu On 6 April 2010 @ 11:14

ok.e destul de simplu.intrebarea mare e urmatoarea.am incercat da nu am gasit nimic.de exemplu..am calculator acasa si la birou.vreau sa ma conectez acasa de la birou,sa vad pe ce se mai uita copchilu meu.copil care nu e chiar atat de prost pe cat s-ar putea crede si ar putea sa isi dea seama ca e supravegheat.deci …intrebarea…CUM FAC SA DISPARA PARLITU ALA DE BANNER….care apare dupa ce am inchis conectatea ala cu “sponsored bla bla…” .adica mai pe scurt cum fac sa ma conectez fara sa mai apara chestii …ceva de genu “remote anything” unde nu stii cand e cineva conectat la tine(am aplicatia asta pe calc de la birou deoarece e o sucursala si sunt 32 de sucursale in toata tara…si un singur administrator de sistem la sibiu. cum s-ar spune SILENT .pe compu de acasa am stabilit o parola de sine statatoare cu acces permanent. daca ma poti lamuri …esti mare! bafta!

» Posted By Silviu On 6 April 2010 @ 11:09

A inceput scoala. Ce bine (yeah, sure!) imi pare.

Man,as dori sa ma transfer si eu din liceu dar nu stiu exact cum.Daca m-ai putea ajuta cu niste sfaturi ti-as fi mai mult decat recunoscator.

» Posted By Silviu On 4 July 2009 @ 13:15

The Mojave Experiment

Darky ..de o ora citesc posturile tale…dar cred ca ai si tu ca si mine puncte slabe..si unu din ele e excesu de zel…La faza asta tinzi sa o iei razna..Nici eu nu sunt expert dar….80 la suta din programele piratate desigur :D pe care le am si le folosesc merg beton doar sub xp..si apropo nu am vazut crack sau patch sau serial sau key gen sub vista pe nici un site consacrat( nu iti spun care sunt….cauta le) asa ca intrebarea e daca vista e asa de super,cool,fancy,trendy,beton,ciment precum il lauzi tu cum se face ca “baietii buni” ( h33t stii cine e? eu …da) nu s-au grabit sa isi upgradeze sistemu? si apropo ia citeste aici http://www.apropo.ro/cash/it-c/esecul-vista-recunoscut-de-microsoft-3277833 sau aici http://it.moldova.org/news/windows-vista-un-esec-73004-rom.html vezi ce zice… Asa ca fii baiat cuminte …nu te lasa de scris..ca ai talent …da scrie chestii adevarate si cand ai pareri ..documenteaza-le cu ajutorul prietenului nostru cel de toate zilele Goagal

» Posted By Silviu On 6 April 2010 @ 12:31

«« Back To Stats Page